UŽAS KAKAV SVET NIJE VIDEO, NESTALI DEČAK (4) NAĐEN MRTAV U VEŠ MAŠINI: Zločin od kog će vam se PREVRNUTI ŽELUDAC
Policija, Foto: Dragana Udovičić

HOROR NAD HORORIMA

UŽAS KAKAV SVET NIJE VIDEO, NESTALI DEČAK (4) NAĐEN MRTAV U VEŠ MAŠINI: Zločin od kog će vam se PREVRNUTI ŽELUDAC

Zabrinuta porodica je lokalnim zvaničnicima podnela prijavu nestalih osoba

Objavljeno:

Nestali dečak pronađen je mrtav u mašini za veš nakon što ga je navodno mučio njegov ujak.

Princ Grej Mondero (4) se igrao sa svojim rođacima u njihovoj kući u Manili na Filipinima, ali je nestao u petak popodne.

Njegov 15-godišnji ujak, Patrik Sucgang, tada je imao zadatak da pazi na dečaka, ali je negirao bilo kakvo saznanje o tome gde se on nalazi.

Zabrinuta porodica je lokalnim zvaničnicima podnela prijavu nestalih osoba.

Sucgangova spavaća soba je navodno ukrašena simbolima nacističke svastike.

Dva dana kasnije, Sucgangova mama je osetila gadan smrad koji je dolazio iz sobe tinejdžera i otkrila da miris dolazi iz napuštene mašine za pranje veša prekrivene krpom i knjigama naslaganim na vrhu.

Bila je užasnuta kada je otvorila vrata napuštene mašine za pranje veša i pronašla nestalo dete ugurano unutra.

Sucgang je potom ispitan u policiji i optužen za ubistvo u vezi sa Zakonom protiv zlostavljanja i eksploatacije dece. Kasnije je poslat u Gradsku kancelariju za socijalni rad i razvoj.

Međutim, zbog njegovih godina, sudski postupak će biti obustavljen dok ne napuni 18 godina.

Viši narednik policije Marsito Toreon, istražitelj u policijskoj stanici Las Pinas, rekao je da su primili anonimne dojave u vezi sa slučajem.

Policija, Crna Gora
foto: AP

Navodne fotografije sa vremenskim žigom od dana kada je dečak nestao, Sucgang je navodno poslao grupnom ćaskanju i navodno su prikazivale dete u nesvesti dok leži u kanti.

Mediji prenose da je ujak ubijenog dečaka bio obožavalac Džefrija Damera. U pitanju je serijski ubica i seksualni prestupnik koji je ubio i raskomadao sedamnaest muškaraca od 1978. do 1991. godine.

Sucgangova sada obrisana poruka u grupnom ćaskanju navodno je glasila: „Učinio sam nešto zbog čega duboko žalim i moram da dam sve od sebe da to nadoknadim. Pustio sam da moje nametljive misli pobede i moram da platim posledice. Ne mogu rečima da opišem bol i tugu koju osećam za porodicu žrtve. Važno mi je da izrazim najdublje saučešće porodici i da im dam do znanja da mi je zaista žao zbog onoga što se dogodilo“.

Deda ubijenog dečaka, koji je odbio da bude imenovan, rekao je da želi da Sucgang bude kažnjen. Rekao je: „Treba da bude optužen. On mora da pati za svoje zločine. On je to priznao i objavio šta je uradio. On je to isplanirao. Eto, kako je bestidan.“

U međuvremenu, Sucgangova mama je pozvala druge roditelje da prate kako njihova deca pretražuju internet.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.