SRPSKA STJUARDESA POKAZALA ŠTA DOBIJATE U NAJSKUPLJEM BIOSKOPU: Ovako BOGATI gledaju film, Balkanci BESNI (VIDEO)
Kristina Grabež, Foto: PrintScreen/ TikTok/ tinagrabez

BOGATSTVO

SRPSKA STJUARDESA POKAZALA ŠTA DOBIJATE U NAJSKUPLJEM BIOSKOPU: Ovako BOGATI gledaju film, Balkanci BESNI (VIDEO)

Srpska stjuardesa posetila je raskošnu salu bioskopa

Objavljeno:

Bivša stjuardesa Kristina Grabež stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Objavljivala je sadržaj koji je vezan za posao, otkrivajući nam sve mane i prednosti posla o kom sanjanju mnoge devojke. Često deli neobična iskustva, a ovoga je puta je otkrila kako izgleda usluga kad kupite najskuplju kartu za bioskop na svetu - u Dubaiju.

- U Dubai Mall-u možete da pogledate film u Platinum sali koja prima oko 20-ak gostiju. Nakon što kupite kartu, prvo stižete u VIP Lounge gde možete da jedete i poručite bilo šta sa menija da vam stigne u toku projekcije. Cene hrane i pića su regularne, kao u restoranima - započela je Kristina u snimku i pokazala raskošnu salu i luksuzan nameštaj.

- Sedišta u sali su udobne fotelje koje izgledaju kao prva klasa u avionu i ograđene su po parovima, tako da nemate kontakt sa drugima. Svako sedište ima dugme za poziv konobara, USB ulaz, svetlo i može da se obori u poluležeći položaj, što sam ja uradila. Na sedištu se nalazi meni jer hranu i piće možete da poručite u toku projekcije. Nama su prvo stigle pice, iznenadili smo se koliko su bile ukusne. Kasnije smo tražili kokice. Sve u svemu, ovo je mnogo dobro iskustvo - ispričala je Kristina.

Njene pratioce je zanimala cena, ali Kristina nije otkrila. "Hoću u Dubai", "A cena kokica kao kavijar u Srbiji", "Škripave stolice, pucanje filmske trake, zujanje projektora... To je doživljaj koji se pamti", "Isto to imamo u Zagrebu već 10 godina, bolje da si išla u bioskop sa krevetima, nego ovde", pisali su ljudi...

Bonus video:

00:10

BILA STJUARDESA, UZELA MIKROFON I ODMAH PRIVUKLA PAŽNJU NA ESTRADI: Tamara napravila promenu, sada je FATALNA PLAVUŠA! (VIDEO)

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.