DEVOJKA TVRDI DA JE OSETILA "ČUDNO PRISUSTVO" U SOBI, PA ZATRUDNELA: Medicinsko osoblje ZABRINUTO, evo i ZBOG ČEGA!
Trudnoća, Foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

da li je moguće?

DEVOJKA TVRDI DA JE OSETILA "ČUDNO PRISUSTVO" U SOBI, PA ZATRUDNELA: Medicinsko osoblje ZABRINUTO, evo i ZBOG ČEGA!

Tek tada je ispričala kako je osetila paranormalno prisustvo u spavaćoj sobi, uveravajući sve da je zbog toga zatrudnela

Objavljeno:

Bizarna drama odigrala se kolumbijskom selu Malamba, blizu Barankilje kada je devojka tvrdila da je osetila „čudno prisustvo“ u sobi i ostala trudna.

Kako piše portal La Kalle Blu Radio ona je ispričala kako je primetila da nema menstruaciju, ali nije pomislila na trudnoću jer navodno nije imala odnose.

Međutim, kada je osetila druge znake trudnoće otišla je u bolnicu sa majkom, gde je shvatila da je zapravo u drugom stanju.

Tek tada je ispričala kako je osetila paranormalno prisustvo u spavaćoj sobi, uveravajući sve da je zbog toga zatrudnela.

Medicinsko osoblje se zabrinulo jer, prema njihovom iskustvu, to obično znači da je devojka žrtva silovanja, ili da ne želi da prizna porodici u strahu od zlostavljanja ili izopštavanja.

Trudnica, Trudnoća
foto: Printscreen/Instagram/jaiden.ashlea

Nakon što su različiti lokalni mediji pisali o ovom slučaju, pojavili su se mnogi komentari religioznih osoba koje izgleda veruju devojci.

Naime, neki katolički vernici smatraju da je beba rezultat blagoslova od Boga, kao i da će imati važnu ulogu u svetu.

Naravno većina nije verovala u ovu priču, ali su ljudi i dalje mahom zabrinuti za devojku, zbog mračnih pretpostavki lekara.

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.