IMA SAMO 34 GODINE, A VEĆ JE 98 MESECI BILA TRUDNA: Rodila DVANAESTORO dece, kaže da je DOSTA, a muž...
Majka, Foto: Printscreen/Tik Tok/savannahglembin

ogromna porodica

IMA SAMO 34 GODINE, A VEĆ JE 98 MESECI BILA TRUDNA: Rodila DVANAESTORO dece, kaže da je DOSTA, a muž...

Prvo dete rodila je kada je imala samo 16 godina

Objavljeno:

Mama dvanaestoro dece koja je provela poslednjih 17 godina rađajući decu, kaže da više ne planira da ostane trudna, iako njen muž želi d ai dalje šire porodicu.

Britni Črč ima 34 godine. Iz Arkanzasa je, u američkoj državi Kanzas. Prvo dete rodila je kada je imala samo 16 godina a onda je do 19 godine dobila čak još tri deteta!

Naredne četiri bebe rodila je u svojim dvadesetim godinama da bi kada je napunila 30 dobila trojke. Potom je sa 32. godine rodila još jedno dete, ukupno 12. za koje kaže da će biti i poslednje.

Deca
Decafoto: Profimedia

- Mislim da je to to - ispričala je ona gostujući na jednoj televiziji, ali je i uz smeh dodala da bi njen suprug Kris bio srećan da imaju još neko dete. Njih dvoje inače imaju šestoro zajedničke dece a ona ima još šestoro iz dve prethodne veze koje je pune tri godine podizala sama.

Britnin najstariji sin je završio srednju školu i po godinama je puno bliži njoj nego svojim najmlađim sestrama i braći.

Ona često deli detalje iz života svoje veliku porodice na Tik Toku gde je prati skoro dva miliona ljudi. Upravo tu je i sračunala da je trudna provela 98 mesci svog života.

Ljudi su mahom fascinirani njenom životnom pričom i postavljaju joj neprestano pitanja o tome kako ih sve vaspitava, kako uspeva da ih izdržava, kako izgleda njen odlazak u prodavnicu. Britni je objasnila da je njen muž napravio poseban veliki sto za ručavanje kako bi svi mogli zajedno da sednu, a deca dele sobe. Imaju ih ukupno pet u svojoj kući.

Kada negde idu zajedno, imaju veliki karavan auto sa 15 sedišta. Troše dnevno oko 7,5 litara mleka i samo na to daju oko 200 dolara mesečno.

Pričajući o komentarima kaže da su mahom pozitivni, ali da ima i onih koji je kritikuju zbog odluke da ima toliko dece.

Bonus video:

02:59

UČIMO IH MATEMATICI I RAČUNARIMA, ALI NE DOBROTI I DRUGIM VREDNOSTIMA Grbović: Deca uopšte nisu pod pritiskom, ali nemaju ideale

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.