CENE PIĆA U GRČKOJ SUMANUTE, LIMUNADA KOŠTA KAO RUČAK: Počeo BEZOBRAZLUK na plažama, ove godine će biti "DRANJA"
Ležaljke na plaži, Foto: Profimedia

NEVERICA

CENE PIĆA U GRČKOJ SUMANUTE, LIMUNADA KOŠTA KAO RUČAK: Počeo BEZOBRAZLUK na plažama, ove godine će biti "DRANJA"

Frustrirani turisti i dalje daju loše ocene ovom baru u Grčkoj, poslednja je pre svega nekoliko dana, a ta osoba je napisala "Kada bih mogao da im dam minus deset zvezdica, to bih uradio. Nikada nemojte da dođete ovde"

Objavljeno: 08:24h

Turisti koji su posetili popularno ostrvo u Grčkoj u okviru letovanja doživeli su neprijatno iznenađenje kada su dobili račun za piće. Jedno pivo je koštalo neverovatnih 37 evra!

Turisti koji su otišli na Mikonos u Grčkoj objavili su kakve nas cene čekaju na letovanju 2023, i ako je suditi po podacima od prošlog leta, tek će sezona biti "dranje"!

Jedno pivo koštalo je neverovatnih 37 evra, domaća limunada 46, a na sajtu TripAdvisor povela se prava rasprava o tome da li je moguće da ova pića, koja zaista niko ne bi nazvao luksuznim, koštaju toliko u Grčkoj.

Mikonos
Mikonosfoto: Profimedia

Turistkinja iz Britanije koja se požalila na previsoke cene bara na plaži na Mikonosu još je dobila i uvrede od vlasnika.

"Ne znamo ko si ti, jer se ne sećamo mušterije koja je naručila limunadu i sendvič. Ne znamo ni da li si ikada zaista bila naš gost, a imaš hrabrosti da se kriješ iza nadimka i pišeš klevete na naš račun", napisali su iz tog bara.

Frustrirani turisti i dalje daju loše ocene ovom baru u Grčkoj, poslednja je pre svega nekoliko dana, a ta osoba je napisala "Kada bih mogao da im dam minus deset zvezdica, to bih uradio. Nikada nemojte da dođete ovde".

Mikonos
Mikonosfoto: Profimedia

Druga britanska turistkinja napisala je da ovaj bar ima caku da namami goste, nudeći besplatne ležaljke ukoliko se poruči piće. Ali onda, kada stigne račun, presedne vam čitavo letovanje.

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.