POČELA JE DA KORISTI SUPLEMENTE ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE, PA SE GORKO POKAJALA: Na 1 STVAR nije RAČUNALA (FOTO)
Vanesa Karvalho, Foto: PrintScreen/ Instagram/ euvanessa.carvalho

neverovatno

POČELA JE DA KORISTI SUPLEMENTE ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE, PA SE GORKO POKAJALA: Na 1 STVAR nije RAČUNALA (FOTO)

Posle ovog teksta verujemo da ćete dublje razmisliti o konzumaciji ovakvih suplemenata

Objavljeno:

Influenserka Vanesa Karvalho iz Brazila uzimala je suplemente kako bi povećala svoju mišićnu masu u teretani, ali sve je krenulo naopako kada su steroidi navodno počeli uticati na njen seksualni nagon, piše Daily Star, a prenosi Net.hr.

Vanesa se, u želji da ostvari svoje ciljeve, odlučila na anaboličke steroide. Oni se koriste za povećanje telesne sposobnosti i mišićne mase.

"Kad se uzimaju dugo vremena, u velikim dozama i bez zdravstvenog nadzora, mogu izazvati širok niz neželjenih telesnih učinaka.

Anabolički steroidi su testosteron i svi lekovi koji su mu hemijski i farmakološki srodni, koji dovode do povećanja mišićne mase. Anabolički steroidi imaju androgene učinke (npr. promene dlakavosti ili libida, agresivnost) i anaboličke učinke (npr. povećano iskorištavanje belančevina, promene mišićne mase)", navodi MSD priručnik.

Vanesa tvrdi da je počela uzimati steroide kako bi dobila mišićnu masu. "Htela sam izgledati lepo, ali sam na kraju požalila", rekla je te je otkrila da je imala fizičke nuspojave poput povećanja veličine klitorisa.

'Moj klitoris raste zbog steroida'

To je delovalo na njeno samopouzdanje pa je uzela pauzu od seksa. "Moj ljubavni i seksualni život više nije postojao", priznala je.

Nakon meseci tuge zbog fizičkih promena, Vanesa je potražila savet lekara. "Bila sam prilično sigurna da moj klitoris raste zbog steroida. To mi je potvrdio i moj lekar", objasnila je.

Sada Vanesa poziva druge da budu oprezni kod konzumiranja dodataka prehrani za povećanje mišića te tvrdi da ih ona više nikad neće uzimati. Nakon nekog vremena, njen se intimni deo vratio u normalu.

"Prvo sam se bojala da se neće vratiti u prvotno stanje. Ali srećom, sve je dobro i sad je sve normalno", istakla je.

Bonus video:

00:15

JA SAM SPORTSKA MAŠINA, BODIBILDERKA I FITNES MANIJAK: Nataša Bekvalac totalno se posvetila zdravom životu, održava TOP LINIJU

(Espreso/ Net.hr/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.