ŠTA JE TAČNO POLICIJA TRAŽILA, A ŠTA NAŠLA? Najnovije otkriće u slučaju nestanka male Medlin zapanjilo svet
Foto: EPA/Koen Suyk, AP Photo Joao Matos, EPA METROPOLITAN POLICE HANDOUT HANDOUT

medlin meken

ŠTA JE TAČNO POLICIJA TRAŽILA, A ŠTA NAŠLA? Najnovije otkriće u slučaju nestanka male Medlin zapanjilo svet

Policija očajnički želi pronaći video kameru jer veruje da bi mogla da sadrži slike Medlin ali i drugih seksualnih napada koje je Brukner navodno izvršio na najmanje dve neidentifikovane žene

Objavljeno:

Materijal pronađen tokom trodnevne potrage za nestalom Medlin Meken sada će analizirati istražitelji, kaže policija, a neimovani novinarski izvor konačno otkriva što se tačno tražilo u Portugalu. Reč je o pištolju i videokameri koji su pripadali Kristijanu Brukneru, prvoosumnjičenom za otmicu britanske devojčice, piše Miror.

Policajci su potvrdili da su popodnevne pretrage Baragem do Arade u Portugalu dovele do „zbirke materijala“ i da će ti predmeti biti podvrgnuti „kompetentnom veštačenju“.

Proveli su tri dana pretražujući udaljeno akumulacijsko jezero nakon što su nemački tužioci dobili „određene informacije“ o slučaju – sa svežim podacima koji sugerišu da su policajci tražili pištolj i videokameru, prenosi Jutarnji list.

Navodno su ukradeni iz kuće glavnog osumnjičenog Kristijana Bruknera, izveštava Mejl.

Medlin Meken
Medlin Mekenfoto: EPA/HO

Policija očajnički želi pronaći video kameru jer veruje da bi mogla da sadrži slike Medlin ali i drugih seksualnih napada koje je Brukner navodno izvršio na najmanje dve neidentifikovane žene.

Doušnik je potkrepio informacije ključnih svedoka Manfreda Sejferta i još jedne osobe po imenu Helge Busčing, koji su nemačkim istražiteljima već rekli da su provalili u kuću dok je Brukner bio u zatvoru.

Sejfert je rekao da je par pronašao pištolj i videokameru u izolovanoj kući u Floralu gde je Brukner živeo, nekoliko kilometara od veštačkog jezera u Silvesu u portugalskom Algarveu, koji je u središtu najnovije policijske potrage.

Izjavu su dali nekoliko minuta nakon završetka operacije na lokacijama brane i veštačkog jezera.

Bonus video:

01:46

Dragan u Gružanskom jezeru upecao pravu grdosiju

(Espreso/Nova/Miror/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.