"DRAGI GOSTI, MOLIM DA OTVORITE KOVERTE": Pukla neviđena BRUKA, mladoženja skovao PAKLEN PLAN, mladini ZANEMELI
Mlada sa kovertom u rukama, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

SKANDAL EPSKIH PROPORCIJA

"DRAGI GOSTI, MOLIM DA OTVORITE KOVERTE": Pukla neviđena BRUKA, mladoženja skovao PAKLEN PLAN, mladini ZANEMELI

Reč je o skandalu epskih proporcija

Objavljeno:

Ne dešava se tako retko da čujemo da su ili mlada ili mladoženja napustili venčanje, tik pre nego što će izgovoriti sudbonosno "da".

Mlade obično odlaze jer su još uvek zaljubljene u bivšeg ili ne mogu da naprave kompromis i udaju se za nekog ko im se ne sviđa (iako ih, na primer, roditelji na to primoravaju), a najččešći razlog zbog kojeg mladoženje teatralno napuštaju venčanje jeste preljuba.

I dok većina, kada sazna da ih ljubav njihovog života vara, odmah prekida veridbu, ima i onih koji su spremni da idu do kraja. Dozvole da se venčanje organizuje, pozovu gosti, doteraju se, pojave pred oltarom i... Onda saspu svima istinu u lice - da njihova izabranica ima ljubavnika! Nekada se dešava i da je ta osoba prisutna na venčanju, nekada je to madoženjih blizak prijatelj, kum, pa čak i brat... A upravo to se desilo na jednoj svadbi u Velikoj Britaniji.

Organizaorke venčanja Džordžina i Bet koje u podkastu "Unfiltered Bride" na nstagramu često otkrivaju detalje iz svoje bogate prakse, ispričale su i jednu nemilu situaciju za koju su čule od kolega.

Mlada i mladoženja na dan venčanja
Mlada i mladoženja na dan venčanjafoto: Profimedia

Reč je o skandalu epskih proporcija, kako su najavile.

"Dakle, moram ovo da ispričam. Oženili se njih dvoje, rceremonija je bila preslatka, pa je usledilo piće dobrodošlice, a zatim i svadbeni doručak. Nakon što su gosti jeli, krenuli su govori, a među prvima je pričao mladin otac. Zatim je ustao mladoženja i svima se obratio sledećim rečima:

'Dakle, pre nego što započnemo ovo kako treba, molim vas da uzmete koverte koje se upravo dele i da ih otvorite. Da, to što ćete pronaći u njima su fotografije mlade kako se je*e sa kumom'. Zatim je bacio mikrofon na pod i krenuo iz sale, zajedno sa svojom rodbinom i gostima. Očigledno su svi oni znali šta će se desiti", ispričala je je Džordžina.

"Njegova porodica je znala za preljubu, ali je pao dogovor da nateraju mladinu stranu da plati sveukupne troškove venčanja", pojasnila je i dodala da su mladini bili užasnuti kad su čuli šta se desilo.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.