PRELEPOJ STJUARDESI (23) PRETI SMRTNA KAZNA? Lepotica uhapšena u Saudijskoj Arabiji, evo šta je pokušala DA URADI
Ilarija De Rosa, Foto: PrintScreen/ Instagram/ ilariaderosae

hapšenje

PRELEPOJ STJUARDESI (23) PRETI SMRTNA KAZNA? Lepotica uhapšena u Saudijskoj Arabiji, evo šta je pokušala DA URADI

Njeni roditelji navode da su jako zabrinuti zbog mogućih posledica

Objavljeno:

Ilarija De Rosa (23), stjuardesa iz malog italijanskog grada Resana, navodno je uhapšena 6. maja u Saudijskoj Arabiji zbog posedovanja droge, zbog čega joj preti višegodišnja zatvorska kazna, a u najgorem slučaju i pogubljenje.

Njeni roditelji navode da su jako zabrinuti zbog mogućih posledica s obzirom na oštre kazne koje su zastupljene u ovoj državi, piše Miror.

Šta se tačno dogodilo, saznali su tek nakon što su se obratili policiji, jer im se nije javila nekoliko dana nakon što je sletela na Međunarodni aerodrom Kralj Abdulaziz u odmaralištu Džeda na Crvenom moru.

Aerodrom
Aerodromfoto: Profimedia

Italijanski mediji javljaju da je ona privedena zbog navodnog slučaja trgovine drogom.

Inače, svako ko je uhvaćen u pokušaju da prokrijumčari ilegalne supstance u Saudijsku Arabiju suočava se sa drastičnom kaznom bez obzira na količinu i vrstu droge.

Njeni roditelji navodno nisu uspeli da je dobiju 6. maja, a Ilarijin telefon je bio isključen sledećeg dana. Njeni mama i tata su 8. maja prijavili njen nestanak policiji u gradu Kastelfranko Veneto.

Ilarija De Rosa
Ilarija De Rosafoto: PrintScreen/ Instagram/ ilariaderosae

Italijanski mediji – koji su objavili priču o njenom nestanku 21. maja – kažu da su Ilarijini roditelji u početku strahovali da je njihova ćerka kidnapovana.

Italijansko ministarstvo spoljnih poslova sada navodno pregovara sa saudijskim vlastima o njenoj deportaciji.

Italijanski mediji tvrde da stjuardesa nema krivični dosije.

Italijanski mediji navode da se na video snimku sa CCTV kamere ispred hotela vidi Ilarija kako ulazi u automobil sa tri čoveka. Ona to očigledno čini dobrovoljno i bez ikakvih ograničenja. Stjuardesa se nikada nije vratila u svoju sobu.

Bonus video:

00:10

BILA STJUARDESA, UZELA MIKROFON I ODMAH PRIVUKLA PAŽNJU NA ESTRADI: Tamara napravila promenu, sada je FATALNA PLAVUŠA! (VIDEO)

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.