NAJNOVIJE VESTI U SLUČAJU MALENE MEDI: Započeta nova POTRAGA za NESTALOM devojčicom, osumnjičeni PROGOVORIO
Roditelji nestale devojčice Medlin Meken, Foto: EPA/Koen Suyk

NAKON 9 GODINA

NAJNOVIJE VESTI U SLUČAJU MALENE MEDI: Započeta nova POTRAGA za NESTALOM devojčicom, osumnjičeni PROGOVORIO

Glavni osumnjičeni u slučaju nestale Medi je nemački državljanin Kristijan Brukner (45), ranije osuđivan za pedofiliju

Objavljeno: 09:36h

Započela je još jedna velika potraga za nestalom Medlin Meken. To je prva velika potraga za njom u poslednjih devet godina. Ovog puta, policija pretražuje područje kod veštačkog jezera u portugalskoj pokrajini Arade, a koje je ujedno i vrlo blizu mesta na kom je nestala Maddie.

Glavni osumnjičeni u slučaju nestale Medi je nemački državljanin Kristijan Brukner (45), ranije osuđivan za pedofiliju. Navodno je on područje kraj jezera nazivao "svojim malim rajem", a veruje se i da je neko vreme živio tamo.

U ponedeljak su vlasti zatvorile puteve oko veštačkog jezera zbog istrage, a na slučaju sarađuju još i portugalska policija i Scotland Yard. Deo poluostrva je zatvoren za javnost.

Kako javlja Mirror, sakupljanje fizičkih dokaza trajaće još barem dva dana, a u potragu su uključeni i ronioci koji će pretražiti i jezero.

Osumnjičeni Brukner živeo je u blizini u vreme kada je medi oteta. Njegov prijatelj Majkl Tatšl je pre tri godine rekao kako je Brukner često znao ići na jezero i provoditi vreme tamo zajedno sa još jednim prijateljem. Tatšl je poručio kako je "100 posto siguran da je Bruekner oteo Medi".

Isto područje pretraženo je 2008. godine.

Tada je portugalski advokat Markos Aragao Koreia tvrdio da je čuo kako je Medi ubijena i da je njeno telo bačeno u jezero.

Nestala devojčica Medlin Meken
Nestala devojčica Medlin Mekenfoto: EPA/HO

U potrazi su pronađene dve vreće u kojima su bile male kosti, ali policija je zaključila kako su kosti premale da bi bile ljudske.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ 24sata.hr/ Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.