UBILA MLADU NA DAN VENČANJA, A SADA PLAČE NAD SVOJOM SUDBINOM: Mladoženja POVREĐEN, u SUZAMA govorio o KOBNOM danu
Venčanje, Foto: PrintScreen/ YouTube/ New York Post

horor

UBILA MLADU NA DAN VENČANJA, A SADA PLAČE NAD SVOJOM SUDBINOM: Mladoženja POVREĐEN, u SUZAMA govorio o KOBNOM danu

Mlada je umrla na licu mesta, dok je njen muž teško povređen

Objavljeno:

Devojka, koja je osumnjičena da je bila pod dejstvom alkohola kada je kolima naletela na mladu na dan venčanja i izazvala nesreću u kojoj je ona poginula, navodno plače u zatvoru i žali se kako je njen život gotov nakon tragedije u Južnom Karolini.

Džejmi Li Komoroski (25) se navodno pita zašto se to dešava njoj, a rekla je i da se oseća užasnom osobom tokom razgovora sa porodicom i prijateljima.

Ona je osumnjičena da je ubila Samantu Hačinson (34), kada se zakucala u vozilo za golf u kojem su bili tek venčani mladenci. Mlada je umrla na licu mesta, dok je njen muž teško povređen.

Policajci koji su prvi izašli na teren kažu da je Komorski bila zbunjena i da je govorila kako je nju nešto udarilo... Prvo je odbila test na alkohol. Kazala je da je na lestvici od jedan do 10 trezna za "osmicu" i da je popila samo jedno pivo i jednu tekilu.

Samanta je proglašena mrtvom na licu mesta. Još je bila u venčanici, a njen muž Arik je prevezen u bolnicu zbog povrede mozga i višestrukih preloma.

"O moj Bože. Zašto se meni ovo dogodilo? Zašto ja? Biću tu godinama i godinama", plakala je Komorski u zatvoru nakon privođenja, prenosi NY Post.

Svojem ocu, koji joj je za vreme posete rekao da mora da očvrsne, kroz suze je odgovorila kako to ne može i kako "samo želi da se sve što pre završi". On joj je poručio kako je i dalje vole i da će biti uz nju.

U pojedinim razgovorima s porodicom i prijateljima, koje je pribavio The Post & Courier, kazala je i kako se nada da će uskoro biti puštena iz zatvora.

"Tu ima ljudi koji su zapravo ubili nekog namerno. Pa i njih puste uz kauciju. Nisam htela da se to dogodi. Osećam se kao užasna osoba", rekla je navodno prijateljima koji su je posetili.

U razgovoru s roditeljima izrazila je nadu kako će sudija prepoznati koliko ona žali za tim što se dogodilo. Stalno je govorila da ona nije loša osoba. Ponavljala je i kako nikad više neće napraviti nešto slično.

Otac ju je upozorio da ne govori o nesreći jer se zatvorska komunikacija snima, ali ona ga nije poslušala. Rekla mu je da želi da se izvini. On joj je, svestan situacije, kazao i kako će morati da provede neko vreme iza rešetaka.

Njeni advokati tražili su od suda da je puste na slobodu uz kauicju od 100.000 dolara. Govore kako bi je poslali i na rehabilitacijski program. Kažu i kako ona nije opasnost za društvo. U prošlosti je više puta imala problema s policijom zbog nepoštovanja propisane brzine prilikom vožnje.

Komorski je u pritvoru te će pred sud izaći u junu. Optužena je za ubistvo iz nehata i tri krivična dela vožnje pod uticajem. Preti joj do 75 godina zatvora.

Arik je podigao i privatnu tužbu protiv Komorski, ali i protiv pet kafića u kojima je boravila te večeri, jer su joj točili alkohol iako je bila vidno alkoholisana.

"Ti kafići imaju dužnost da ne dozvole ljudima da piju ako su već teško alkoholisani", rekli su njegovi advokati.

Arik je prošle nedelje prvi put govorio o kobnoj večeri krajem aprila.

"Još pokušavam sve to da shvatim. Ta noć, i taj put s apsolutnog vrhunca do apsolutnog dna. Teško je... Ukrala mi je predivno ljudsko biće koje nije smelo da bude ukradeno. Poslednje što mi je Samanta rekla, čega se sećam, jeste da ne želi da se ova noć završi. Probudio sam se u magli, čim sam video majčino lice znao sam da nešto nije kako treba", rekao je neutešni Arik.

Bonus video:

00:18

Venčanje Marije Ramadanovski

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.