PORODICA USVOJILA UKRAJINSKU DEVOJČICU, PA SAZNALA STRAŠNU ISTINU O NJOJ: Kada je isplivala istina, sledili su se
Devojčica/Ilustracija, Foto: Profimedia

KAKAV UŽAS

PORODICA USVOJILA UKRAJINSKU DEVOJČICU, PA SAZNALA STRAŠNU ISTINU O NJOJ: Kada je isplivala istina, sledili su se

Trodelna serija prati Majkla i njegovu suprugu Kristin, koji su prvi usvojili Nataliju Grace

Objavljeno:

Čovek čija je porodica usvojila devojčicu 2010. godine za koju su mislili da je ukrajinsko dete s patuljastim rastom, kasnije je tvrdio da je ona ‘odrasla sociopata maskirana u dete’.

U novom dokumentarcu koji pokriva sve detalje iza bizarnog i mučnog slučaja, tata nekontrolisano plače i udara šakom o pod u ludom besu vičući da je njegova porodica ‘cela zlostavljana’ od nje, prenosi Klik.hr.

Majkl Barnet pojavio se u potpuno novom trejleru za dokumentarnu seriju, „Neobičan slučaj Natalije Grace“, koja bi na male ekrane trebalo da stigne kasnije ovog meseca, 29. maja.

Trodelna serija prati Majkla i njegovu suprugu Kristin, koji su prvi usvojili Nataliju Grace 2010. verujući da primaju šestogodišnje dete u svoj dom.

Međutim, sumnje su počele da rastu nakon što je par tvrdio da je Natalia postala nasilna i pretila smrću članovima porodice. Roditelji su rekli da je Natalia ‘pretila da će izbosti’ njihovu decu dok su živeli s njima u Lajfetu, u državi Indijana.

„Pokušala je da otruje i ubije moju ženu“, nastavio je Majkl, „jedne noći sam otvorio oči i Natalia stoji u podnožju kreveta s nožem u ruci.“ Njihov biološki sin Džejk takođe je potvrdio takve tvrdnje, izjavivši: „Definitivno se nisam osećao sigurno u blizini Natalije.“

Nije reč o detetu

Nakon takvih izveštaja, porodica je počela da sumnja u Natalijin identitet i posumnjala je da je ona zapravo odrasla osoba koja se ilegalno predstavlja kao dete. Majkl i Kristine odlučili su da nešto preduzmu i podneli zahtev ostavinskom sudu da promeni Natalijinu službenu godinu rođenja unazad 14 godina.

Molba je odobrena još 2012. godine, čime je Natalijina starost sa samo devet godina promenjena na 23 godine. Nakon toga, porodica je odlučila da ode u Kanadu i ostavila 23-godišnjakinju da se sama snalazi u Lajfetu nakon što joj je dala vlastiti stan.

Ali ovo ni u kom slučaju nije bio kraj mukama jer su Barnetovi naknadno dobili prilično ozbiljne optužbe za zanemarivanje zbog navodnog napuštanja deteta. Međutim, Majkl i Kristin su uzvratili i umesto toga tvrdili da su žrtve prevare.

Majkl, koji je tek nedavno oslobođen optužbi za zanemarivanje, upozorio je gledaoce u trejleru da će saznati ‘istinu’ o visokoprofilnom slučaju, ali im se ‘istina možda neće svideti’.

(Espreso/klik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.