SUMNJIČI SE DA JE MUČKI UBIO 15-GODIŠNJU ROSU: Još jednu devojčicu je pokušao da NAMAMI MAČKOM
Francuska policija, ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

SUMNJIČI SE DA JE MUČKI UBIO 15-GODIŠNJU ROSU: Još jednu devojčicu je pokušao da NAMAMI MAČKOM

"Bila je nedelja, on me je pratio sve do dućana i tamo me čekao. Kada sam izašla, krenuo je za mnom, prateći me na biciklu", posvedočila je desetogodišnja Mirijam

Objavljeno:

Petnaestogodišnji dečak iz Francuske, koji se sumnjiči daje mučki ubio petogodišnju devojčicu, a potom njeno telo spakovao u kesu i ostavio u svojoj kući, nekoliko dana uoči ubistva pokušao je da vrbuje još jedno dete.

Desetogodišnja devojčica svedoči da ju je osumnjičeni, samo par dana pre nego što je ubijena mala Rosa, pratio i pokušavao da je navede da ode sa njim.

"Bila je nedelja, on me je pratio sve do dućana i tamo me čekao. Kada sam izašla, krenuo je za mnom, prateći me na biciklu", posvedočila je desetogodišnja Mirijam za francuske medije.

Devojčica kaže da je dečak potom pokušao da razgovara sa njom.

"Pričao je kako ima mačku, kako hoće da mi je pokaže i pokloni. Rekla sam mu ne i otrčala sam kući", prisetila se devojčica.

Majka male Mirijam kaže da je dečak neko vreme stajao ispred njihove zgrade.

"Čudno je gledao u moje dete, rekla sam mu da ode", svedoči majka.

Međutim, dečak nije odustajao. Kako kaže majka, narednog dana se ponovo pojavio.

"I ne samo to, počeo je da nam kuca na šalone na prozoru. Jedva sam zadržala supruga da ga ne prebije", rekla je majka.

Podsetimo, petogodišnja Rosa ubijena je krajem aprila nedaleko od svoje kuće. Devojčica se igrala u dvorištu kada joj je dečak prišao i uspeo da je odvuče do svog stana. Majka, koja je samo na trenutak ušla u kuću, odmah je prijavila nestanak Rose.

Usledila je opsežna potraga policije, a osumnjičeni za ubistvo je čak stajao na ulici i dao iskaz, tvrdeći da je video devojčicu kako se igra, ali da ne zna gde je nestala.

Posle izvesnog vremena je otišao kući i sam pozvao policiju i priznao zločin. Telo deteta su našli u njegovom stanu, zapakovano u kesu. Obdukcija je pokazala da malena nije silovana.

Inače, u pitanju je maloletnik koji je godinu dana proveo u popravnom domu, jer je u februaru prošle godine optužen za otmicu i silovanje dvojice dečaka starosti 10 i 11 godina.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.