STRAVIČNA NESREĆA U RUSIJI: Ringišpil se prepolovio, povređeno 20 osoba, 2 KRITIČNO, među njima i DECA! (VIDEO)
Stravična nesreća, Foto: Twitter/osint_69

užas

STRAVIČNA NESREĆA U RUSIJI: Ringišpil se prepolovio, povređeno 20 osoba, 2 KRITIČNO, među njima i DECA! (VIDEO)

Nesreća na ringišpilu desila se u subotu 6. maja u parku „Orenpark“, kada se tokom vožnje konstrukcija bukvalno prepolovila

Objavljeno:

U udesu u parku u Orenburgu povređeno je 20 osoba, među kojima 12 dece, 12 žrtava je u bolnici, od kojih je jedna žena u kritičnom stanju, a jedno dete u teškom stanju. Ostali su u srednje teškom stanju, saopštila je pres služba. Ministarstva zdravlja Rusije.

Nesreća na ringišpilu desila se u subotu 6. maja u parku „Orenpark“, kada se tokom vožnje konstrukcija bukvalno prepolovila.

Prema poslednjim podacima, povređeno je 20 osoba, među kojima i deca, od kojih je 15 hospitalizovano. Iz kabineta gradonačelnika je saopšteno da je do pada vrteške došlo zbog kvara na mehanizmu.

"Prema operativnim podacima, od posledica incidenta u Orenparku povređeno je 20 osoba, među kojima 12 dece, osam osoba je upućeno na ambulantno lečenje. U bolnicama u Orenburgu je hospitalizovano 12 osoba, među kojima šestoro dece. Svi pacijenti su pregledani", navodi se u saopštenju. izveštaj kaže..

Pojašnjava se da se jedna žena sa višestrukim povredama u kritičnom stanju nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Dete od 10 godina je takođe u teškom stanju, takođe je na intenzivnoj nezi, dodala je pres služba.

Još deset pacijenata umereno teškog stanja nalazi se na lečenju na odeljenjima traume, objasnili su u Ministarstvu zdravlja.

(Espreso/RIA Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.