NAŠLA JE DNEVNIK SVOG SINA, A KAD GA JE OTVORILA, SLEDILA SE U MESTU: Reči koje su ispisane, teraju jezu u kosti
Majka koja je čitala dnevnik sina, Foto: printscreen Youtube/ Good Morning America

UŽASNO

NAŠLA JE DNEVNIK SVOG SINA, A KAD GA JE OTVORILA, SLEDILA SE U MESTU: Reči koje su ispisane, teraju jezu u kosti

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za svog sina

Objavljeno:

Mnogima je nezamiliva ideja da sopstveno dete prijavite policiji. Ipak, jedna majka je imala i više nego značajan razlog da pozove policiju.

Nikol Šubert je čistila svoj dom 2019. godine kada je naišla na dnevnik svog 17-godišnjeg sina u kojem je on napisao da je planirao da je ubije, a zatim da napadne svoju srednju školu u Vašingtonu.

– Bilo je jednostavno srceparajuće. Nisam htela da znam detalje – rekla je Nikol.

Tada je donela tešku odluku: prijavila je sina policiji. To je uradila jer je bilo mnogo učenika koje je poznavala i nije želela da budu povređeni.

To je moje dete, ja sam ga rodila. Mnogo boli. Još uvek boli. U tom trenutku nije se radilo samo o njemu i meni. Radilo se o celoj školi – stotinama ljudi, stotinama dece – kazala je Nikol kroz suze.

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za svog sina.

– Verujem da sam spasila živote. Ako postoji šansa da se spase makar jedna osoba, jedno dete, mislim da je vredno toga – rekla je Nikol.

Njen sin je uhapšen i priznao je krivicu za krivično delo pretnje bombom. Prošao je mentalnu evaluaciju i završio program rehabilitacije i društveno korisnog rada. S obzirom da su masovne pucnjave u porastu, Nikol se nada da će i drugi roditelji učiniti isto. Roditeljima daje još nekoliko reči mudrosti.

– Očigledno je da ne možemo stalno da kontrolišemo postupke naše dece. Koji mogu? Ali postoje znaci da nešto nije u redu – zašto se ponaša čudno? Zašto? Zašto je takav prema sebi? – kazala je ona.

Bonus video

(Espreso/najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.