"SVE TI JE ISPALO! BUDI PRISTOJNA": Devojku brutalno IZVREĐALI ZBOG ODEĆE, šta vi MISLITE? (VIDEO)
Kajlen Satner, Foto: PrintScreen/ TikTok/ kylensuttner

hm?

"SVE TI JE ISPALO! BUDI PRISTOJNA": Devojku brutalno IZVREĐALI ZBOG ODEĆE, šta vi MISLITE? (VIDEO)

Neprijatan momenat uhvaćen je kamerom

Objavljeno:

Kajlen Satner (21) vežbala je u teretani kada joj je prišla žena i brutalno je napala zbog odeće. "Misliš da možeš ovakva hodati teretanom?", čuje se u pozadiniasa. Nakon što Kajlen začuđeno pita u čemu je problem, žena spremno nastavlja.

"Tvoj top. S*se su ti ispale. Na javnom smo mestu, je li možeš biti pristojna? Ne vidiš druge oko sebe? Nitko ne želi gledati tvoje s*se na izvolte", kaže nezadovoljna žena.

'Možda je njen dečko zurio...'

"Ne znam zašto je mene izdvojila jer je bilo drugih ljudi u teretani koji su nosili mnogo otvoreniju odeću", rekla je Satner iz Jute, prenosi NY Post. "Možda je njen dečko buljio u mene ili tako nešto i to ju je pokrenulo - ne znam", nagađala je.

Novopečena majka rekla je da se zbog ženinog naglog sukoba osećala "smrznutom". "Nije me rastužilo, zaista", prisetila se fitnes trenerka koja ima više od 98.000 pratitelja na Instagramu. “Samo se grizem jer se nisam još više borila za sebe.”

Satner vežba pet dana nedeljno već dve godine, a trenutno je uključena u fitnes izazov - vežbanje u teretani 75 dana uzastopno.

Nema nameru menjati išta

"Oduvek sam jako volela fitnes i videla sam druge devojke kako pokreću male Instagram stranice za sadržaje o fitnesu, a ja sam samo jedan dan rekla: 'Znaš šta, napravi ću to', zapravo ne razmišljajući ništa o tome," rekla je. “Onda je eksplodiralo, počela sam zarađivati i rekla sam: ‘Oh, ovo bi zapravo mogao biti moj posao.”

Uprkos pritužbama na odeću, Satner odbija da dopusti kritičarima da je spreče da nosi ono što želi. "Obično pokažem puno više", priznala je i dodala da je to neće sprečiti da radi ono što voli. “Nikad ne bih dopustila da me tako nešto spreči da idem u teretanu ili da nosim ono što želim.”

Bonus video:

00:14

Tamara Đurić snimkom iz teretane raspalila maštu

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.