DEVOJKA OKAČILA SNIMAK IZ TERETANE, PA NAIŠLA NA ŽESTOKE KRITIKE: Razapeli je na MREŽAMA, evo i ZBOG ČEGA (VIDEO)
Džesika, Foto: printscreen Twitter/Jessica49

au!

DEVOJKA OKAČILA SNIMAK IZ TERETANE, PA NAIŠLA NA ŽESTOKE KRITIKE: Razapeli je na MREŽAMA, evo i ZBOG ČEGA (VIDEO)

Džesika Fernandez, koja pored strimovanja raznih igara i čudne opsesije narovima, takođe pravi lajfstajl snimke

Objavljeno:

Influenserka iz SAD koja je slavu stekla na striming platformi Twitch, pobesnela je u teretani zbog “divljeg” muškarca koji “zuri u nju kao da je komad mesa”.

Džesika Fernandez, koja pored strimovanja raznih igara i čudne opsesije narovima, takođe pravi lajfstajl snimke, objavila je na Tviteru video sebe kako diže tegove, dok je u pozadini čovek koji s vremena na vreme baca pogled na nju.

– Zbog ovog momka mi je bilo veoma neprijatno u teretani – napisala je.

– Zato na kraju plačem na strimu jer se ponekad osećam tako grozno zbog količine s*ksualizacije koju doživljavam. Nadam se da će ovo podići svest među devojkama koje doživljavaju ovu vrstu tretmana u teretani – nastavila je ona.

Sve vreme je u mikrofon šaputala salvu najgorih psovki, koje ne bi bilo pristojno prevoditi, na račun nepoznatog muškarca. Kasnije joj on prilazi i nudi pomoć da stavi tegove na šipku.

– Hoćeš da ga staviš? – upitao je on.

– Ne moraš to da radiš, u redu je. Ali razumem, hvala – odgovara Džesika.

Nakon što je otišao nastavila je da mrmlja u kameru.

– Šta to na meni, dok vežbam sama, izgleda kao da sam devojka u nevolji? – žalila se ona i kasnije na Tviteru pisala kako ju je njegov pogled podsetio na prethodne traume.

Džesika
foto: printscreen Twitter/Jessica49

Međutim, umesto podrške koju je očekivala, na društvenim mrežama su osuli paljbu na nju jer je, po mišljenju mnogih, bez razloga napala čoveka, ni krivog ni dužnog.

– Ovakve devojke idu u teretanu samo da bi jurile uticaj i bile toksične. Ovaj čovek nije učinio ništa loše. I krije komentare koji je prozivaju. To je stvarno slabašno ponašanje za nekoga ko ide u teretanu – napisala je jedna žena.

U raspravu se uključio i poznati desničarski politički komentator Met Volš sa Dejli Vajera.

– Odgledao sam ceo video. Momak baci pogled nekoliko puta, verovatno zato što se pita zašto snima samu sebe. Zatim dolazi i nudi joj pomoć da podigne tegove. Ona odbija, on kaže: „Oh, OK“ i odlazi. Kraj. Ona je ovde problem, a ne on – napisao je on.

Džesika je, možda pod pritiskom korisnika društvenih mreža koji se nisu slagali sa njom, obrisala tvit i snimak sa TikToka, a zatim objavila jako dugačko saopštenje u kojem se izvinjava čoveku iz teretane.

– On nije učinio ništa loše, a ja sam našu interakciju uveličala van svake proporcije – napisala je ona između ostalog, dodavši da je shvatila kako se muškarci osećaju u situacijama kada su nepravedno optuženi, kao i da joj je bilo muka od krivice koju je osećala.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.