BILA SA TIPOM MESEC DANA, PA ISTETOVIRALA NJEGOVO IME: Priredio joj HAOS, gorko je ZAŽALILA TU ODLUKU (FOTO/VIDEO)
Kejli Hejzel, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Kayley Hazel

dešava se?

BILA SA TIPOM MESEC DANA, PA ISTETOVIRALA NJEGOVO IME: Priredio joj HAOS, gorko je ZAŽALILA TU ODLUKU (FOTO/VIDEO)

Iako je bio nekoliko godina mlađi od nje, procenila je da je njen partner emotivno zreo i stabilan

Objavljeno:

Kejli Hejzel (24) iz Lidsa, pravi je dokaz da u ljubavi ne treba brzati stvari ili donositi nepromišljene odluke. Ona je na internetu upoznala jednog muškarca i kaže da je njihova emotivna veza brzo procvetala tokom četiri nedelje, koliko su bili zajedno.

Iako je bio nekoliko godina mlađi od nje, Kejli je procenila da je njen partner emotivno zreo i stabilan.

- Uživo je bio potpuno isti, što je retkost, jer ljudi mogu biti različiti na mrežama i u stvarnom životu. Nas dvoje smo se tako dobro slagali. On bi dolazio, ja bih kuvala za njega, oko svega bismo se dogovarali... Naše ličnosti su se tako dobro poklopile - otkrila je Kejli.

Oduševljena savršenom vezom, ova zaljubljena devojka je odlučila da istetovira scensko, repersko ime svog mladića. To je bilo nešto o čemu nikada ranije nije razmišljala:

- Obično ne volim tetovaže. Mislim da su zaista ružne i tako neukusne, ali evo razmišljala sam o tome da jednu uradim.

Pre nego što se posvetila tetovaži, Kejli je pitala repera za njegovo mišljenje i bila je oduševljena njegovim pozitivnim odgovorom, priča za "Daily Mail":

- Rekla sam mu da ću tetovirati njegovo ime i bio je tako uzbuđen zbog toga. Rekla sam mu da ću to uraditi na levom rebru, a on me zamolio da sve snimim. On je u rep industriji i rekao je da želi da me objavi kako to radim na svojim društvenim medijima, pa sam rekla da mogu, naravno.

Kejli je platila 30 funti da bi joj reperovo umetničko ime krasilo grudni koš i kaže da je bila iznenađena koliko je to bilo bolno. U početku, kaže da se njenom dečku svidela njena tetovaža i da je bio zadovoljan kako je izgledala. Međutim, njihov odnos se narednih dana pogoršao.

- Stvari su počele da se menjaju kada je njegova bivša devojka saznala za nas. Posle nekog vremena razgovori i ćaskanja su zamrli. Nakon što sam uradila tetovažu, više me nije video lično, tako da nikada nije video tetovažu i prestao je da razgovara sa mnom. Poznavala sam ga mesec dana i mnogo se toga dogodilo u tom mesecu, ali posle nedelju dana nakon što sam to uradila, razgovor i ćaskanja su zamrli.

Zabrinuta njegovom promenom u ponašanju, Kejli kaže da je počela da ga zove da vidi zašto više ne odgovara na njene poruke.

- Rekao bi da je zauzet poslom. Ranije je odvajao vremena za mene, nisam ni tražila mnogo. Jednostavno nisam shvatila zašto to radi. Na kraju me je blokirao svuda.

Nije iznenađujuće da je Kejli bila uznemirena načinom na koji se njihova veza završila.

- Bila sam toliko uznemirena zbog toga, trebalo mi je dobrih mesec dana da prestane da boli. Nisam bila zaljubljena u njega, ali mi se zaista dopao.

Pokušavajući da sagleda smešnu stranu situacije, Kejli je objavila video o tome na "TikToku" i našalila se da traži drugog muškarca koji bi je inspirisao da uradi tetovažu na desnom rebru.

Bonus video:

00:09

Tetovaža sa likom Siniše Mihajlovića

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.