MLADOŽENJA NE UME ONO ŠTO SVAKI OSNOVAC ZNA: Čim je videla S KIM IMA POSLA, mlada je POBEGLA! A ko ne bi!
Mlada, Foto: Profimedia

venčanje

MLADOŽENJA NE UME ONO ŠTO SVAKI OSNOVAC ZNA: Čim je videla S KIM IMA POSLA, mlada je POBEGLA! A ko ne bi!

Ova situacija dogodila se ispred sveštenika

Objavljeno:

Da se sve može dogoditi na samom venčanju, dokazuje priča koja stiže iz Indije, a o kojoj bruji ceo svet. "Mladoženja ne ume ono što deca iz osnovne škole znaju", glase naslovi zbog muškarca koji se obrukao. Nije umeo da izbroji novčanice od 10 indijskih rupija, a 21-godišnja Rita Sing odlučila je da ga ostavi pred oltarom.

Ova situacija dogodila se ispred sveštenika, koji je, kada je video da mladoženja ima poteškoće u prebrojavanju novčanica, odlučio da obavesti mladinu porodicu. Njeni roditelji su odlučili da ga testiraju. Dali su mu 30 novčanica od 10 rupija i zamolili ga da prebroji, ali nije umeo da obavi zadatak. Priznao je da ne ume da broji, a mlada je napustila venčanje i istakla da ne želi da se uda za njega.

Računanje
Računanjefoto: Filip Plavčić

Kako je priča dospela u javnost, mladin brat je izjavio da "njihova porodica nije bila svesna da je mladoženja mentalno slab". "Brakovi se obično sklapaju u poverenju, a posrednik je bio bliski rođak, pa smo mu verovali i nismo upoznali mladoženju. Kada nas je sveštenik obavestio o njegovom čudnom ponašanju, odlučili smo da ga testiramo i dali smo mu 30 novčanica od 10 rupija da izbroji, što nije uspeo. Pošto je Rita saznala za njegovo stanje, odbila je da se uda za njega", rekao je Mohit Sing za lokalne medije.

Da stvar bude gora, kada je mlada odbila da se uda za mladoženju, došlo je do svađe između dve velike porodice. Čak je i policija pokušala da posreduje, ali mlada nije imala nameru da poklekne. Ostala je odlučna, a mnogi smatraju da ovo nije razlog da otkaže venčanje. Šta vi mislite?

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.