IMALA JE SVADBU IZ SNOVA, A ONDA JE DOŠLA PRVA BRAČNA NOĆ: Zbog JEDNE reči mladoženja ju je uništio
Mlada, Foto: Profimedia

haos

IMALA JE SVADBU IZ SNOVA, A ONDA JE DOŠLA PRVA BRAČNA NOĆ: Zbog JEDNE reči mladoženja ju je uništio

Stvari su krenule naopako zbog mladoženje

Objavljeno:

Bajkovita svadba u Velikoj Britaniji se pretvorila u noćnu moru za mladu koja ne može zaboraviti jedan veliki propust koji je promenio njen bračni život. Nakon savršenog dana, novopečeni supružnici su se ušuškali u krevet da provedu prvu bračnu noć zajedno.

Međutim, stvari su krenule naopako kada je mladoženja slučajno nazvao svoju suprugu imenom njene prijateljice. Mlada je bila šokirana i zaplakala, a magija iz bajke je nestala.

Žena, koja nije želela da otkrije svoj identitet, rekla je da je taj trenutak ostavio gorak ukus u ustima i da ne može da gleda fotografije sa svadbe. Ona se obratila bračnoj savetnici Didri Sanders koja piše za tabloid San i rekla da joj se reč "preljuba" i dalje vrzma po glavi, iako joj suprug uverava da nije bilo ništa slično tome.

Svađa
Svađafoto: Profimedia

Bračna savetnica je rekla da je najvažnije da se supružnici vole i da, ako nije u pitanju preljuba, ova neugodna situacija može biti prevaziđena i da se njih dvoje mogu ponovo zbližiti. Ipak, za ovu mladu ženu, ovo će biti izazovno i teško iskustvo koje će možda potrajati neko vreme dok se ne oporavi od šoka koji je doživela.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.