POHOTNA UČITELJICA UČENIKU PRVO SLALA GOLIŠAVE FOTKE, PA OTIŠLA KORAK DALJE: A udata je za ŠEFA POLCIIJE, SKANDAL
Ema Delanej Hankok, Foto: Printscreen/Facebook/Patagonia Al Mundo

užas

POHOTNA UČITELJICA UČENIKU PRVO SLALA GOLIŠAVE FOTKE, PA OTIŠLA KORAK DALJE: A udata je za ŠEFA POLCIIJE, SKANDAL

Optužnica takođe navodi da je 15-godišnjak u jednom trenutku rekao svom prijatelju za vezu s Hankok

Objavljeno: 21:24h

Udata žena koja je radila kao učiteljica na zameni u Oklahomi optužena je za nepristojne radnje i slanje golih fotografija 15-godišnjem učeniku. Ema Delanej Hankok (26), bivša nastavnica u školi Velston, počela je da šalje poruke maloletniku u oktobru 2022.

Dopisivanje je započelo tako da je Hankok 15-godišnjaku putem poruka slala zadatke za domaći. Ali, nakon nekoliko nedelja tinejdžer je nastavnici poslao svoju fotografiju bez majice. Hankok je odgovorila: "Šaljemo li sada polugole slike?" na šta je tinejdžer napisao: "Ne znam, šaljemo li?". Ona mu je na to kazala da bi tako mogla da izgubi posao, piše Daily Mail.

Udata je za šefa policije

U optužnici stoji da su Hankok i tinejdžer nakon ove razmene počeli češće da razmenjuju gole fotografije i video snimke seksualnih aktivnosti, a u dve prilike su se ljubili i dodirivali dok su bili u učionici.

Optužnica takođe navodi da je 15-godišnjak u jednom trenutku rekao svom prijatelju za vezu s Hankok. Kada ju je drugi učenik upitao da li je to istina, ona je to isprva porekla, ali je zatim priznala. Navodno je rekla učeniku da taj odnos nije problematičan jer ih neće uhvatiti.

Hankok je udata za šefa gradske policije Alfreda Hankoka. Optužena je za neprimereno ponašanje prema maloletniku i navođenje na seksualne aktivnosti. 26-godišnjakinja se pojavila na sudu u četvrtak, a zatim uplatila kauciju kako bi bila na slobodi za vreme suđenja.

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

(Espreso/DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.