18 OSOBA UHAPŠENO ZBOG SEKSUALNE EKSPLOATACIJE DEVOJČICE: Nezapamćeni HOROR trajao DVE GODINE (VIDEO)
Seksualna eksploatacija devojčice, Foto: Profimedia

horor

18 OSOBA UHAPŠENO ZBOG SEKSUALNE EKSPLOATACIJE DEVOJČICE: Nezapamćeni HOROR trajao DVE GODINE (VIDEO)

Devojčica je tad imala 13 godina, a eksploatisana je pod pretnjom oružjem i snimanjem

Objavljeno:

Zbog navodne višegodišnje seksualne eksploatacije jedne devojčice u državi Njujork uhapšeno je 18 osoba.

Devojčica je tad imala 13 godina, a eksploatisana je pod pretnjom oružjem i snimanjem.

Policija države Njujork objavila je u petak niz optužbi protiv 18 osoba, uključujući sedam žitelja Elmire, tri stanovnika Bata, jednog iz Korninga i jednog i Bnighemptoma koji se terete za seks trafiking, silovanje i zlostavljanje devojčice koja je, kako navode tužioci, bila primorana i na prostituciju.

Optužnice su podignute u okrugu Jejts i uključuju krivične prijave, koje su kulminacija istrage državne policije pokrenute u oktobru.

U središtu itsrage je Endrju Doerti (49) iz Dandija koji je optužen za seksualno iskorišćavanje deteta u vreme kada je ona bila mlađa od 13 godina, u periodu od 2017. do 2019. godine. Zlostavljanje se događalo u sedmogodišnjem razdoblju na raznim lokacijama okruga Jets i i južnom Tiru.

Optužnica koju je podigla velika porota protiv Doertija obuhvata tačke optužnice za "predatorski seksualni napad, predatorski seksualni napad na dete, seksualnu trgovinu decom i prisilnu prostituciju", prenosi Yahoo.Sports.

U sudskim dokumentima ne otkriva se u kakvoj je vezi devojčica sa Doertijem niti drugim osumnjičenima u ovom slučaju. Državna policija saopštila je da je istraga počela 13. oktobra 2022. godine i da je trajala nekoliko meseci kao i da je uz pomoć drugih istražitelja uhapšeno i optuženo još 17 lica.

Kada je reč o oružanim pretnjama, Doerti je optužen da je detetu pretio puškom kalibra 22 milimetra 12. oktobra 2022. godine, kao i da je profitirao od teranja na devojčice na prostituciju od 2019. do 2022. godine. Ako bude osuđen, preti mu kazna zatvora od 10 godina.

Bonus video:

00:00

JURIĆ OŠTRO POSLE AKCIJE ARMAGEDON: Nije isključeno da će zlostavljanje dece snimati i u Srbiji

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.