NIJE SLAVLJE DOK SE NEKO NE PATOSIRA! Mlada se UNEZVERILA od alkoloha na SVADBI, bila PIJANA KO LETVA (VIDEO)
Pijana mlada, Foto: PrintScreen/ TikTok/ mjgalloway1001

BOGINJA!

NIJE SLAVLJE DOK SE NEKO NE PATOSIRA! Mlada se UNEZVERILA od alkoloha na SVADBI, bila PIJANA KO LETVA (VIDEO)

Kako joj se to dogodilo, mlada ni sama nije sigurna

Objavljeno:

Amerikanka Mekenzi Grimzli udala se nedavno za muškarca svojih snova, Bradena, ali njihov svečani dan nije završio romantičnom prvom bračnom noći. Daleko od toga.

Naime, umesto dragog, Mekenzi je noć provela grleći WC šolju jer se uneredila od alkohola, toliko da joj se u jednom trenutku zamračilo, otkrila je u snimku koji je postao viralan na TikToku s više od 10 miliona pregleda.

Kako joj se to dogodilo, Mekenzi ni sama nije sigurna jer je, kako je to utvrdila u sledećem videu, celi dan jela i učestalo u sebe unosila vodu i kolu.

@mjgalloway1001

okay im being real honest with yall rn dont judge me ??? it happened so fast im still confused honestly

♬ thank you sm for using my sound - Pre-split audios

"Iskreno? Još uvek sam zbunjena. Doručkovala sam, ručala, večerala, trpala u sebe grickalice... Kako sam sišla s oltara, tako sam dohvatila i pileće krilce.

U svakom slučaju, nisam pila na prazan želudac. Čak sam i pazila s kratkim pićima, uvek sam između sledećeg pila vodu ili Koka Kolu. Doduše, sećam se da sam popila jednu čistu tekilu, ali i pet do šest mešanih kratkih pića.

Nažalost, sve je bilo u redu negde do 21:30. Tada mi se zacrnilo i od tog se trenutka gotovo više ničega ne sećam. Dobra je stvar što je svedbena zabava ionako trajala samo do 22 sata.

Uglavnom, otrčala sam u svoju sobu, a od tada pamtim samo da se neko uplašio da sam se otrovala alkoholom", ispričala je Mekenzi.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.