HIT SVADBA IZ HERCEGOVINE: Svat doveo NEOBIČNOG GOSTA, svi gledali u NEVERICI, nisu mogli da skinu POGLED (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/Facebook/Imocki crnjaci

ORIGINALNA IDEJA

HIT SVADBA IZ HERCEGOVINE: Svat doveo NEOBIČNOG GOSTA, svi gledali u NEVERICI, nisu mogli da skinu POGLED (VIDEO)

Ne bi čudilo da se ova ideja proširi pa da se po svadbama i drugim društvenim događanjima počnu viđati ovakvi prijatelji

Objavljeno: 19:58h

Radost i sreću zbog lepih događaja u našim životima navikli smo da delimo sa porodicom i prijateljima, ali kada oni iz nekog razloga ne mogu da budu sa nama u tim trenucima, danas je barem, uz pomoć tehnologije, stvoriti privid da nam prave društvo u bilo kom momentu.

Međutim, jedan mladić odlučio se za potpuno drugačiji način da ublaži nedostajanje svog najboljeg prijatelja. Kako nije mogao da se pojavi na nedavno održanoj svadbi u Roškom Polju kod Tomislav Grada bez svog najboljeg prijatelja, jedan svat je sa sobom poneo njegovu kartonsku figuru u prirodnoj veličini.

On je tako mogao da grli svog prijatelja, s njim komentariše svadbu i svatove, zapeva uz popularne pesme, čak i nazdravi, iako se on u tom trenutku nalazio u inostranstvu.

Neko od svatova napravio je video snimak tog neobičnog, velikog prijateljstva i podelio je na društvenim mrežama gde je postala viralni hit. Iako se događaj nije zbio u Imotskoj krajini, snimak je podelila Fejsbuk stranica "Imocki crnjaci" i već privukla nekoliko hiljada lajkova i brojne komentare.

"Momka ovoga ne znam, ali svaka čast", "Bitna je volja. Kovertu neka mu da u Minhenu", "Meni kad neko nedostaje ja ga nacrtam...svaka čast", "To samo mogu naši judi, tuđi čovek nikad to neće znati", "Predobro, svaka čast moji zemljaci", "Ovako ću ja vas početi da vučem okolo. Svuda ćemo ići", komentarisali su korisnici i poručivali svojim prijateljima.

Najkraće, objava je privukla pažnju. Ne bi čudilo da se ova ideja proširi pa da se po svadbama i drugim društvenim događanjima počnu viđati ovakvi prijatelji. Život je sve brži i nepredvidljiviji, radi se daleko od kuće s radnim vremenom koje obuhvata dan i noć, što ugrožava i prijateljstva.

Ali kako vidimo iz Roškog Polja, pravo prijateljstvo s lakoćom nadvlada i to.

(Espreso / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.