NE MOŽE VIŠE OČIMA DA JE GLEDA? Dečko tvrdi da je ALERGIČAN na svoju DEVOJKU, ovo mu se dešava kad je PORED NJE
Svađa, Foto: Profimedia

uh!

NE MOŽE VIŠE OČIMA DA JE GLEDA? Dečko tvrdi da je ALERGIČAN na svoju DEVOJKU, ovo mu se dešava kad je PORED NJE

Kako bi pokušali da utvrde o čemu je tačno reč, par je, odlazeći kod raznih specijalista i radeći bezbroj testova na alergije, potrošio mnogo novca

Objavljeno:

Svi znate da parovima u vezi može mnogo toga da smeta i u tome nema ničeg neobičnog ili čudnog. Međutim, čisto sumnjamo da ste ikada čuli da je neko na nekoga alergičan.

Jedan momak upravo to tvrdi - da je alergičan na svoju devojku, a sve zbog toga što, kad god je u njenoj blizini, dobija crveni osip koji ga svrbi.

Kako bi pokušali da utvrde o čemu je tačno reč, par je, odlazeći kod raznih specijalista i radeći bezbroj testova na alergije, potrošio na hiljade funti. Međutim, rezultati testova pokazuju da on zapravo ni na šta nije alergičan.

Inače, njegova partnerka radi kao frizerka, a zbog problema svog dečka, prestala je da koristi proizvode za kosu, da se šminka, da stavlja parfeme, a promenila je čak i pastu za zube i sredstva za čišćenje, kako bi dokazala da uzrok osipa nije ona.

Svađa
Svađafoto: Profimedia

Ipak, njen dečko je i dalje krivi za problem sa osipom i potpuno je prestao da razgovara sa njom. Očajna žena se za savet obratila na "Redditu", a svi su mišljenja da treba da prekine vezu.

- Nekoliko meseci nakon što smo započeli vezu, moj dečko je počeo da dobija bolne i neprijatne osipe na licu. Tokom prošle godine, kada je bio ubeđen da osipe uzrokuje nešto što dolazi od mene, prekidali smo mnogo, mnogo puta - napisala je ona i dodala da je zbog njega promenila i sapun za pranje veša, marku cigareta, kao i da je u potpunosti izbacila sve proizvode za kosu i šminku.

Objasnila je da bi se svaki put kad bi mu izbio osip pretvarao u paranoičnog i besnog dečka. Nakon bezbrojnih alergotestova i sati provedenih kod stručnjaka, još uvek nemaju odgovor na pitanje šta je uzrok tome. Nije utvrđeno da je alergičan ni na šta: - Iskreno mislim da smo eliminisali alergen, jer poslednjih nekoliko "reakcija" nije pratio isti obrazac - rekla je žena.

Dečko joj je nedavno poslao poruku da ne može više ovako i blokirao je njen broj. - Toliko sam se žrtvovala da se njegova reakcija ne vrati. Još uvek ne nosim šminku niti proizvode za kosu - dodaje.

Objava je naišla na ogromnu količinu odgovora i podrške, a mnogi ljudi su sugerisali uzrok osipa njenog dečka. - Stres može da prouzrokuje osip. Da li je to razmatrano? - pitala se jedna osoba, dok je druga rekla: - Moje mišljenje? Nije bio srećan u vezi i bio je pod stresom ostajući u njoj. - Treći je podelio svoje iskustvo: - Imao sam hroničan osip koji je trajao oko sedam meseci bez prestanka. Jednom kada sam raskinuo sa svojom bivšom, sve je jednostavno magično nestalo. Takođe sam potrošio hiljade na testiranje na alergije.

Svađa
Svađafoto: Profimedia

Neki korisnici "Reddita" su preko ranijih objava ove korisnice primetili da je priznala da je prevarila svog dečka i smatraju da je to glavni problem. - Varala si ga. I otad mu izbija osip svaki put kad je s tobom? Tajming nije slučajan. Očigledno ne može da pređe preko toga - rekao je neko. Druga osoba je dodala: - Kao neko ko posmatra sa strane, vidim muškarca koji želi da okonča stvari i našao je izgovor. Hteo je da prekine, ali je bio prevelika kukavica da to uradi, pa je izmislio situaciju u kojoj je on žrtva i u kojoj može da okrivi tebe. Žao mi je, ali zvuči kao da veza ima veće probleme od alergijskih reakcija.

Bonus video:

01:50

Saveti alergologa u predstojećoj sezoni alergija

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.