RODITELJI OSTAVILI SINA SAMOG KOD KUĆE: Kada su zatekli PRIZOR, slošilo im se, ŠTA JE OVO?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/corbinnmillet

svo zbog "lajkova"

RODITELJI OSTAVILI SINA SAMOG KOD KUĆE: Kada su zatekli PRIZOR, slošilo im se, ŠTA JE OVO?! (VIDEO)

Tiktoker iz Pensilvanije obožava da pravi zvrčke svojim roditeljima iako oni nemaju razumevanja za njegove šale

Objavljeno:

Korbin Milet (19) iz Pensilvanije poznat je kao veliki šaljivdžija na Tik Toku. Svojim roditeljima često pravi zvrčke. Međutim, šala koju je napravio uopšte nije bila smešna njegovom ocu i majci, pa se sve na kraju obilo njemu o glavu. Zbog svoje neslane pošalice satima je mora da riba svaki centimetar kuće sve dok nije očistio kompletnu kuhinju.

Izmazao kuhinju

Kako je u videosnimku objasnio, Korbin je došao na ideju da se našali sa roditeljima koji nisu bili kod kuće. On je sedam sati nanosio puter od kikirikija na svaki centimetar njihove kuhinje uključujući kuhinjske ormariće, pult, uređaje poput šporeta u frižidera. Puterom od kikirikija je temeljno prekrio i ostale kuhinjske uređaje poput lončeta za kafu i tostera, ali i luster. Čak je na ovaj način „ofarbao“ i pod.

Međutim, kad su njegovi roditelji videli šta je uradio ni najmanje im nije bilo smešno već su Korbinu pružili krpu i naredili mu da do poslednje trunke sve očisti. Više od četiri sata on se preznojavao čisteći zaprljane površine.

@corbinnmillet

All peanut butter was eatin by doggies?

♬ Who Am I (What’s My Name)? - Snoop Dogg

Jedinu pomoć imao je od svojih kućnih ljubimaca.

- Sav puter od kikirikija su pojeli psi – napisao je on uz ovaj video snimak koji je, verovali ili ne, imao čak 60 miliona pregleda

Usledili su šaljivi komentari njegovih pratilaca.

- Kuća će ti zauvek mirisati na puter od kikirikija -

- Brate, bacio si toliko putera od kikirikija -

- Dečko, nisi ni svestan šta si uradi i koliko problem ćete sad imati sa mravima i drugim insektima – bili su samo neki od komentara.

@corbinnmillet

Guess how long this took me

♬ original sound - Corbin

Oblepio kuću folijom

Ovo su samo neke od šala koje ovaj mladić priređuje svojim roditeljima. Svojevremeno je kompletnu kuću, uključujući i nameštaj, obmotao aluminijumskom folijom. To mu nije bilo dovoljno pa je kupatilo svojih roditelja od poda do plafona prefarbao u ružičastu boju.

Jedan od njegovih pratilaca izazvao ga je da napravi bazen u dnevnoj sobi što je on oduševljeno prihvatio. Pomerio je trosed i na sred dnevne sobe postavio dečiji bazen na naduvanje koji je potom napunio vodom.

Kad je to video njegov otac je samo prevrnuo očima i rekao: „Odrasti već jednom pobogu“.

Jasno je da njegovi roditelji nemaju razumevanja za njegove šale iako je Korban je zahvaljujući tome zvezda na Tik Toku a njegovi snimci imaju milionske preglede.

02:26

Kako društvene mreže utiču na pismenost kod mladih?

(Espreso / Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.