PEDOFIL JE PRATIO OLGINU ĆERKICU DO ULAZA U ZGRADU: Kamere sve snimile, nećete verovati šta sve radi na videu
Pedofil prati dete, Foto: printscreen Youtube/PotatoCam

MANIJAK!

PEDOFIL JE PRATIO OLGINU ĆERKICU DO ULAZA U ZGRADU: Kamere sve snimile, nećete verovati šta sve radi na videu

– Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade

Objavljeno:

Jeziv snimak iz Rusije objavljen na internetu pre tri godine pokazuje muškarca kako prati devetogodišnju devojčicu kroz stambeni blok nakon što je počeo da ide iza nje kada je izašla iz škole, ali je ona uspela da pobegne.

Devojčica koju su kasnije identifikovali kao Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je videla da je prati visoki muškarac. Kako se vidi na snimku, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što je počeo da je prati.

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku kraj lifta pre nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do lifta, a na kamerama se jasno vidi kako je tražio devojčicu dok se pretvarao da čeka lift. Tada je krenuo prema izlazu, gde je naleteo opet na devojčicu, ali ona je u tom trenutku bila u društvu svog oca.

Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz prodavnice – kazala je Olga, majka devojčice koja je istakla kako je slučajnost što je naletela na svog oca ispred zgrade, javlja ViralTab.

– Bila je prava sreća što je naletela na oca jer on inače nikad ne dolazi kući u to doba – dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila prestrašena. Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhapsila policija.

Bonus video

01:55

POGLEDAJTE KAKO POLICIJA HAPSI PEDOFILE: 12 iza rešetaka zbog maloletničke pornografije! VULIN: Borba protiv ŠLJAMA traje

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.