MAJKA OTROVALA ĆERKU OVIM LEKOVIMA: Kada je videla MRTVO DETE, pokušala da urtadi nešto SRAMNO
ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

MAJKA OTROVALA ĆERKU OVIM LEKOVIMA: Kada je videla MRTVO DETE, pokušala da urtadi nešto SRAMNO

Prema optužnici, užas se dogodio u decembru 2021, kada je koktel lekova usmrtio dete

Objavljeno:

Jasmin S. (29) otrovala je tabletama za spavanje ćerku Miku, staru 18 meseci i zbog toga osuđena na 5 i po godina zatvora. Na osnovu analize uzorka kose deteta, devojčici su davane tablete za spavanje i one protiv mučnine. Prema rečima majke na suđenju pred Okružnim sudom u Frankfurtu, ona je bila "dete koje je vrištalo" i da noću nije mogla da se odmori.

Prema optužnici, užas se dogodio u decembru 2021, kada je koktel lekova usmrtio dete. Kako se navodi, majka je, prema optužnici, oko 5 sati ujutru zatekla Miku mrtvu, a onda je skovala pakleni plan kako da pokuša da sakrije svoje zlodelo - gurnula je fioku komode preko deteta, a tužilac je pretpostavio da je htela da se pretvara da je dete tokom igre prevrnulo komad nameštaja i da ga je on usmrtio.

Posle Mikine smrti, majka je počela čudno da se ponaša. Na internetu je napisala:

- Izgubili smo našu malu princezu prošlog petka kada je imala 1,5 godinu. Ugušila se sama u svojoj sobi i ja (mama) sam je našla - napisala je ona, a onda tražila donacije za sahranu.

Potom je u svemu otišla i korak dalje, i počela da traži pomoć od vidovnjakinja koje bi joj omogućile da stupi u kontakt sa mrtvim detetom.

Kako prenosi Bild, ona je navela da je dala lek ćerki iz sažaljenja. I sama je zbog psihičkih i fizičkih bolesti postala zavisna od tableta i nadala se da će koktel, koji je bio dobar za nju, doneti olakšanje i detetu. Posle devet meseci u pritvoru, priznala je da je trebalo je da vidim da više ne može da se brine o njoj i da postaje opasnost za svoje dete.

- Kakva god me kazna čeka, ona se ne može porediti sa ovim bolom - rekla je ona.

Osuđena je na pet i po godina zatvora.

(Espreso/Bild)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.