MAJKA TALENTOVANE DEVOJČICE ZAMOLILA JEDNU STVAR NA TIKTOK-U: Odgovor koji je dobila RASPAMETIO JE SVE (VIDEO)
Majka i ćerka, Foto: PrintScreen/ TikTok/ meems1980

vau!

MAJKA TALENTOVANE DEVOJČICE ZAMOLILA JEDNU STVAR NA TIKTOK-U: Odgovor koji je dobila RASPAMETIO JE SVE (VIDEO)

Ovakav odgovor nije očekivala

Objavljeno:

Želja jedne majke da sazna da li njena ćerka ima talenta za komponovanje postala je apsolutni hit na društvenoj mreži TikTok, prikupivši za kratko vreme više od 172.000 lajkova.

"Moja desetogodišnja ćerka je ovo napisala. Može li neko to da odsvira, moram da znam da li je dobro i da li ima smisla", zamolila je majka devojčice na TikToku.

Već sledećeg dana stigao joj je odgovor. I to kakav...

Kristofer T. F. Hanson, dirigent, violinista i kompozitor, postavio je video na kom je dirigovao kompoziciju njene ćerke koju je izveo orkestar Nacionalne asocijacije za muzičko obrazovanje Severozapadne divizije konferenceije u Belvjuu, u američkoj saveznoj državi Vašington.

@poshprofessor @meems1980 we decided to orchestrate your duaghter's beautiful melody and read it at the NAfME (National Association for Music Education) Northwest Division Conference in Bellevue, WA. Thank you for sharing her music with us! We hope you like our arrangement and performance. #nafme2023 #pnw #music #musiceducators #musiceducation ♬ original sound - Christopher T. F. Ha

Rekao je da je kompozcija njene ćerke divna i zahvalio joj se što je njenu muziku podelila na toj društvenoj mreži, te dodao da se nada da će joj se svideti njihov aranžman i izvođenje.

Nema sumnje da ovu devojčicu očekuje svetla budućnost ako odluči da krene tim životnim putem.

Pogledajte i poslušajte kako je sve to izgledalo, pa će vam biti jasno zašto je ovaj snimak dobio gotovo 10.000 pozitivnih komentara.

Bonus video:

01:19

MUZIKA ME JE SPASLA OD ULICE I DILOVANJA DROGE! Poznati reper otrkio na šta je ponosan, a šta je MRAČNA STRANA njegove karijere

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.