ZAVELA MAFIJAŠA ODGOVORNOG ZA SMRT NJENOG DEČKA, PA MU DOŠLA GLAVE: Ovako BRUTALNU OSVETU nije OČEKIVAO!
Muškarac i žena, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

opasna žena

ZAVELA MAFIJAŠA ODGOVORNOG ZA SMRT NJENOG DEČKA, PA MU DOŠLA GLAVE: Ovako BRUTALNU OSVETU nije OČEKIVAO!

Nakon što je nekoliko meseci plela mrežu, žena je učinila neverovatnu stvar

Objavljeno:

Žena iz Kolumbije skovala je pakleni plan osvete protiv čoveka koji je odgovoran za smrt njenog dečka. Ona ga je naterala da se zaljubi u nju i “otkucala ga” policiji.

Osvetoljubiva žena, čiji je identitet zaštićen iz bezbednosnih razloga, pomogla je istražiteljima da uhvate narko-bosa za kojim traga Interpol. Zločinac identifikovan kao Ruben Dario Vilorija Barios je takođe poznat pod nadimkom „Huančo“.

Kako se navodi iz policije, narko-bos je povezan sa smrću ženinog partnera. Ona se zbog toga udružila sa policajcima da bi mu došla glave. Lokalni mediji pišu da je žena koristila svoje čari da zavede muškarca. Kao Huančova ljubavnica prikupiljala je dokaze protiv njega i na kraju ih predala Komandi za specijalne operacije.

Nakon što je nekoliko meseci plela mrežu oko Huanča, namestila mu je sastanak u gradu Monteriji, gde su ga čekali policajci.

– Prema informacijama koje su prikupili istražitelji Obaveštajne uprave, ova osoba ima krivični dosije duže od 10 godina i ističe se po svojoj ratobornosti i sposobnosti da koordinira napade na snage reda – navodi se i saopštenju policije.

Dodali su da je poternica za mafijašem uključivala i zločine trgovine, proizvodnje i posedovanja narkotika. Policijski pukovnik Gabrijel Garsija rekao je da je Huančo takođe bio optužen za pravljenje, trgovinu i nošenje oružja i municije.

Narko-bos je na kraju osuđen na 22 godine zatvora.

Bonus video:

04:29

MAFIJA NEKAD I SAD SE MNOGO RAZLIKUJE Boža Spasić otkrio tajne starih kriminalaca ZA JEDAN JEZIV IZRAZ DOSAD NISMO ČULI

(Espreso/ Times Now News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.