DOBILA POKLON OD BUDUĆEG MUŽA NA DAN VENČANJA, PA BRIZNULA U PLAČ: Iznenađenje nije BILO ZA NJU (VIDEO)
Mlada, Foto: Profimedia

venčanje

DOBILA POKLON OD BUDUĆEG MUŽA NA DAN VENČANJA, PA BRIZNULA U PLAČ: Iznenađenje nije BILO ZA NJU (VIDEO)

Neposredno pre početka velikog dana, iznenadila se kad je od verenika dobila poklon

Objavljeno:

Mlada po imenu Kajla Rei je oduševila svoje pratioce na TikToku nakon što je objavila iskren trenutak s dana svog venčanja. Malo pre nego što je prošetala do oltara, dobila je poklon od svog budućeg supruga – ali poklon iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namenjen nekome ko još uvek uopšte ne postoji.

Mladoženja je na dan venčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Snimak je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, a kod nekih i suze, te je pregledan više od 6 miliona puta.

Buduća mlada Kajla Rei spremala se da se uda za ljubav svog života, Terija. Neposredno pre početka velikog dana, iznenadila se kad je od verenika dobila poklon – koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kajla je saznala da je narukvica s porukom namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

– Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara… – čita mlada na snimku, boreći se sa suzama.

– Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi – nastavlja da čita.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

– Ovo je tako slatko! Uradio si stvarno dobar posao – rekla je suprugu.

Mnogi su takođe bili savladani emocijama u svojim komentarima.

“Ovo je neverovatno pažljivo”, “Morala bih ponovo da se našminkam nakon ovoga jer bih doslovno sve isplakala”, “Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice”, “Tako je željan i spreman da stvori život s tobom”, neki su od komentara razgaljenih korisnika TikToka.

Bonus video:

00:27

Zavirite na građansko venčanje Bojane i Mirka

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.