NE BILI JOJ U KOŽI, ALI BUKVALNO! Zatekla budućeg MUŽA i SVEKRVU na delu, zbog onoga što su radili ćete ZANEMETI
Uplakana mlada, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

NE BILI JOJ U KOŽI, ALI BUKVALNO! Zatekla budućeg MUŽA i SVEKRVU na delu, zbog onoga što su radili ćete ZANEMETI

Verovatno ne postoji nijedna mlada na svetu koja veruje da će doživeti sličnu situaciju

Objavljeno:

Profesionalna šminkerka za venčanja ostala je šokirana nakon što je sa mladom zatekla mladoženju kog je dojila majka neposredno pre venčanja, a ovo je cela priča.

Šminkerke se na venčanju svačega se nagledaju, od izliva besa do premišljanja mladenaca u zadnji tren. Ali, ono što je jedna šminkerka doživela nešto je o čemu nije mogla ni da sanja.

Naime, ona je pomagala budućoj nevesti da ode do kupatila uoči njene ceremonije kada su naišle na alarmantnu scenu u kojoj su bili mladoženja i njegova majka, prenosi Mirror.

Mlada je ušla u WC i ono što je videla bio bi i više nego dovoljan razlog da otkaže venčanje u zadnji tren. Šminkerka je prvo mislila da mladu njen budući muž vara u kupatilu ili da se drogira, ali situacija je bila puno gora od toga. Mladoženju je njegova majka dojila pre njegovog venčanja. Ova žena je bila još začuđenija kada je šokirana mlada ipak odlučila da nastavi sa venčanjem.

Venčanje
Venčanjefoto: Profimedia

Nije joj bilo jasno ni kako majka mladoženje i dalje proizvodi mleko, ali je zaključila kako oni to stalno rade i da zbog toga starija žena i dalje može dojiti. Dodala je:

- Svi su u sobi i čekaju da venčanje počne! Ali, kako poljubiti muža nakon ove scene kad ti kažu hoćeš li poljubiti mladoženju.

Ljudi su bili zaprepašćeni čuvši ovu neverovatnu priču. Jedna osoba je napisala da mu ni najjači čovek na svetu trenutno ne bi mogao podignuti vilicu od šoka, dok je druga žena dodala:

- Podigao je definiciju "maminog sinčića" na potpuno novi nivo.

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.