POZNATA PLEJBOJ ZEČICA TUKLA DO SMRTI SVOG LJUBAVNIKA LEKARA: Odbio da joj uradi jednu stvar, to mu je bila greška
Kelsi Tarner, Foto: printscreen Instagram/kelseyturnerofficial

ZLO I NAOPAKO

POZNATA PLEJBOJ ZEČICA TUKLA DO SMRTI SVOG LJUBAVNIKA LEKARA: Odbio da joj uradi jednu stvar, to mu je bila greška

– Sigurno postoji prostor za mnogo uvredljivih spekulacija o tome kakva je bila priroda veze

Objavljeno:

Bivša Plejboj zečica osuđena je u Nevadi na najmanje 10 godina zatvora nakon što je psihijatar pretučen nasmrt, a njegovo telo ostavljeno da trune u prtljažniku automobila.

Kelsi Tarner (29) je proglašena krivom za saučesništvo u ubistvu dr Tomasa Burčarda 2019. godine, nakon što je pokušao da raskine njihovu vezu i prestane da joj plaća račune. Tužioci su rekli da je manekenka, koja se navodno pojavljivala u “Plajboj Italia” časopisu i “Maksimu”, navodno bila u intimnoj i „transakcionoj“ vezi sa 71-godišnjim doktorom u vreme njegove smrti, navodi Las Vegas Reviev-Journal.

Ona je sklopila priznala krivicu za ubistvo kalifornijskog psihijatra u Las Vegasu, čije je telo ugurala u gepek, u martu 2019. Napušteni “mercedes” je pronađen kasnije tog meseca blizu rekreativnog parka kraj jezera Mid.

Tarner, koja je tada imala 25 godina, i njen tadašnji dečko, Džon Kenison, pretukli su Tomasa nakon što je on prestao da plaća kiriju za kuću u kojoj je živela, navodi lokalni list KTNV.

Kenison je u julu osuđen na zatvorsku kaznu od 18 do 45 godina nakon što je priznao krivico, a cimerka para Dijana Penja izjasnila se krivom za saučesništvo u ubistvu, ali je tužiocima pružila ključne dokaze, izvestio je KLAS.

– Sigurno postoji prostor za mnogo uvredljivih spekulacija o tome kakva je bila priroda veze – rekla je zamenica glavnog okružnog tužioca okruga Klark Pamela Vekerli na sudu na ročištu za izricanje kazne, prenosi Revju-džournal.

– Mislim da činjenice ovog slučaja pokazuju, međutim, da je u pogledu gospođe Tarner ovo bio transakcijski odnos, usvakom smislu. Sa svoje strane, bila je zadovoljna što je ostavila nekoga koga je poznavala godinama, ko je godinama finansijski izdržavao nju i njeno dete, da trune u gepeku auta, koji je on kupio, u pustinji – dodala je Pamela.

Prema dogovoru sa tužiocima, Tarnerova će imati pravo na uslovni otpust posle 10 godina. Njena advokatica rekla je za novine da joj je drago da njena klijentkinja još uvek ima šansu da živi nakon zatvora.

– Nimalo se ne slažem sa navodima od strane tužilaštva. Međutim, drago mi je što će Kelsi imati priliku da ponovo izgradi svoj život – rekla je u utorak zamenica specijalnog javnog branioca Ešli Sisolak.

(Espreso/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.