SILOVALI JE VIŠE PUTA I NA KRAJU UBILI: Ovako je završila jedna od poznatih PLEJBOJ ZEČICA, OVO NEMA NI U HORORIMA
Hju Hefner, Foto: Profimedia

jezivo svedočanstvo

SILOVALI JE VIŠE PUTA I NA KRAJU UBILI: Ovako je završila jedna od poznatih PLEJBOJ ZEČICA, OVO NEMA NI U HORORIMA

Međutim, jedan od najšokantnijih zločina koji je ikada bacio senku na Playboy-evo carstvo dogodio se izvan Hefnerovog imanja.

Objavljeno: 15:59h

Kontroverzni dokumentarac ''Tajne Playboy-a'' razotkrio je brojne optužbe o seksualnom nasilju i izrabljivanju, za koje ljudi bliski Hju Hefneru tvrde da su se dogodili unutar zidova njegove vile.

Međutim, jedan od najšokantnijih zločina koji je ikada bacio senku na Playboy-evo carstvo dogodio se izvan Hefnerovog imanja. U avgustu 1980. godine, model Doroti Straten silovao je i ubio njen bivši suprug Pol Šnajder, piše People.

Miki Garcia, koja je u to vreme bila direktorka promocije brenda, te je učestvovala u organizaciji javnih nastupa Playboyevih modela, rekla je u ponedeljak za "Tajne Playboya": "Smrt Doroti Straten bila je zadnja kap koja je prelila čašu. Bilo je tako šokantno za mene", kazala je te priznala da je taj incident poseban ožiljak ostavio na Hju Hefneru.

1 / 4 Foto: Profimedia

Miki Garcia bila je Playboy-ev model meseca 1973. i tokom sledećih devet godina bila je u Playboy-evom korporativnom odeljenju. Kada je Straten umrla sa samo 20 godina, Garcia je rekla da više ne može zanemariti kulturu otrovne objektivizacije i seksualnog zlostavljanja koja je prožimala Playboy na svim nivoima. 'Htela sam upozoriti Hefa da je Doroti Straten bila s vrlo opasnim muškarcem', objasnila je Garcia u dokumentarcu.

"Hef nije mario, jednostavno ga nije bilo briga", rekla je Garcia. Hefner je na Straten gledao kao na "nekog ko bi mogao prodati neverovatnu količinu časopisa. "Ona je bila njegova karta za budućnost Playboya, a uključivanje u njen privatni život s kontrolišućim Šnajderom moglo je samo zakomplikovati obostrano koristan odnos dvojice muškaraca", dodala je Garcia.

Osnivač najpoznatijeg magazina za muškarce, koji je bio poznat po svom hedonizmu, živeo je u Playboy palati sa velikim brojem različitih žena, a u novom programu biće otkriveno šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u njegovom privatnom životu.

Karla Hou, bivša zečica, koja je u palati živela sa svojom bliznakinjom Melisom, objasnila je:

- Ova emisija se upravo snima. Producenti pričaju sa devojkama koje su živele u palati - te dodala da je i sama čula mnogo grozota o pokojnom Hefu, koji je preminuo prošlog septembra u 91. godini, ali da sama nije prisustvovala nijednom incidentu.

- Nikada nisam imala ružno iskustvo sa njim, ali mnogo je devojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lepo.

- Nekada je držao osam devojaka zatvorene u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na sreću, meni se nikada ništa loše nije desilo. Kada sam ja živela u palati, on je već bio oženjen, tako da mogu reći da sam jedna od retkih koje su dobro prošle. Devojke su mi govorile: "Imaš sreće da nisi bila ovde pre nekoliko godina".

Glumci koji će snimiti rekonstrukciju ovih događaja već su angažovani. A kako Karla tvrdi, Hefner je znao da će te stvari kad-tad izaći na videlo.

Hju je znao da se o tome neće ćutati zauvek, jer je toliko mnogo žena živelo ovde. Ali i devojke su znale u šta se upuštaju kada su pristale na njegove uslove, a htele su da trampe svoje živote u zamenu za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se desile su užasne i to nikako nije ok.

Inače, prva koja je progovorila o užasnom životu u Playboy palati je Holi Medison, koja je zajedno sa Kendrom Vilkinson živela sa Hefom sedam godina.

- Morala sam da izgledam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki (još jedna od Hefovih devojaka) dovodila je gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila - što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks sa njim.

I Kendra je pričala o seksu sa Hjuom:

- Da bih preživela te noći, bila sam pijana i uduvana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla da izbegnem to.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.