SVI SE PITAJU O ČEMU PESKOV PRIČA: Pazite samo šta je SPOMENUO...
Dmitrij Peskov, Foto: Profimedia

državna večera

SVI SE PITAJU O ČEMU PESKOV PRIČA: Pazite samo šta je SPOMENUO...

Pre nekoliko godina, na Istočnom ekonomskom forumu, kineski biznismeni su Putinu rekli da je ruski sladoled pravi hit u njihovoj zemlji

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin uvek ima pri ruci ruski sladoled za svog gosta, kineskog predsednika Si Đinpinga, izjavio je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

„Svakako. Sladoled je uvek spreman. Si ga voli“, odgovorio je Peskov na pitanje novinara da li će se kineski lider u Moskvi počastiti ruskim sladoledom, prenosi TAS S.

Dmitri Peskov
Dmitri Peskovfoto: AP

Govoreći o meniju za predstojeću državnu večeru, koja će biti održana sutra uvečeu Palati Faceta, portparol Kremlja je obećao „tradicionalnu rusku kuhinju“ i dodao da je spreman i poseban kulturni program, ne ulazeći u detalje.

Pre nekoliko godina, na Istočnom ekonomskom forumu, kineski biznismeni su Putinu rekli da je ruski sladoled pravi hit u njihovoj zemlji, a prilikom naredne posete Pekingu 2016. godine, Putin je Siju doneo sladoled na poklon.

01:14

PUTIN JE RASKRSTIO SA EVROPOM! Stručnjaci upozoravaju na značaj posete Si Đinpinga Moskvi: KINA JE OZBILJAN PROBLEM NATOa

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.