NASTAVNICA POZVALA UČENICE DA DOĐU KOD NJE, PA FOTKE OKAČILA NA PLATFORMI ZA ODRASLE: Pominje se i VIDEO SNIMAK
Učiteljica, Foto: Printscreen/Youtube/Anavarza Kalesi

neverovatno

NASTAVNICA POZVALA UČENICE DA DOĐU KOD NJE, PA FOTKE OKAČILA NA PLATFORMI ZA ODRASLE: Pominje se i VIDEO SNIMAK

Ministarstvo obrazovanja u međuvremenu je otvorilo istragu

Objavljeno:

Sara Ventura Genao, 27-godišnja Dominikanka koja sebe predstavlja na društvenim mrežama pod nadimkom “La profesora bisexual”, suspendovana je na 60 dana uz naknadu nakon što je otkriveno da je na OnlyFans postavila sadržaj na kojemu se pojavljuje u društvu svojih učenica.

Ministarstvo obrazovanja u međuvremenu je otvorilo istragu, a tamošnji mediji su doznali da je Ventura Genao, inače učiteljica španskog i savetnica, sve do juče bila zaposlena srednje škole u opštini El Faktor.

Nastavnicu je prva prijavila majka jedne od devojaka koja je stala ispred kamere, a nadležna tela potvrdila su novinarima da se trenutno sprovodi istraga "radi utvrđivanja mera koje treba preduzeti".

Prema prijavi, Ventura se 13. februara fotografisal u obrazovnom centru sa svojim učenicima u školskim uniformama, pa već 16. februara pozvala je devojke k sebi da zajedno "rade domaće zadatke".

Potom ih je nagovorila da snime video koji, citiramo članak s portala Dominican Today, navodno utiče na promiskuitet.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.