LEPOTICA OD KOJE ZASTAJE DAH NE MOŽE DA NAĐE DEČKA? Ima izvajano TELO, ali zbog 1 detalja muškarci ODUSTAJU (VIDEO)
Mari Temara, Foto: Printscreen/Instagram/marietemara

ruši im samopozdanje

LEPOTICA OD KOJE ZASTAJE DAH NE MOŽE DA NAĐE DEČKA? Ima izvajano TELO, ali zbog 1 detalja muškarci ODUSTAJU (VIDEO)

Da li biste bili u vezi sa njom?

Objavljeno: 12:28h

Lepotica koju ćete upoznati kroz nekoliko sledećih fotografija zove se Mari Temara. Ima 27 godina, živi na Floridi i izuzetno je popularna na društvenim mrežama, posebno na TikToku gde je prati preko milon ljudi.

Bavi se manekenstvom, pa iako će se većina složiti da je baš zgodna i zarazno lepog osmeha, Mari ipak nije baš idealna za svakog muškarca. U čemu je problem, zašto mnogi odustaju od udvaranja iako od nje ne mogu odvojiti pogled?

Ajmo o tome u nastavku nakon što pogledate fotografije.

Stvar je u tome što je Mari...

...ogromna!

Mari u svojim snimkama na TikToku navodi različite visine, ali u člancima američkih kolega ističe se podatak da ima 188 centimetara. Naravno, bez visokih potpetica koje obožava da nosi.

Budući da...

...nogu može da podigne preko frižidera nismo sigurni je li to tačan podatak, ali priča o njoj objavljena u NY Postu kaže da je Mari svojedobno istraživala može li smanjiti svoju visinu budući da je godinama bila maltretirana zato što je bila drugačija od ostalih devojaka.

@marietemara4.0 Reply to @hounskull I used to get made fun of for being tall so I make it my personality now?✨ #tall #tallgirl #personality #fyp #trend #fakebody #nba ♬ I Love You by Young Slo Be - ʚ❤︎ɞNanami's Wifeʚ❤︎ɞ

Ipak, predomislila se jednom nakon što je počela objavljivati fotografije svojih nogu i stopala na društvenim mrežama jer je saznala da na njima može jako dobro zaraditi.

NY Post tako u nastavku članka navodi da Mari uzima do 295.000 dolara mesečno na OnlyFansu gde se oko nje okuplja znatan broj osoba koje imaju fetiše, u prvom redu one koji vole gigantizam.

Što od nje sve traže, bolje je da i ne pitamo, ali Mari ih očito obožava intrigirati objavama na TikToku.

One će vam ujedno objasniti i zašto se pojedini muškarci isprepadaju i odustaju od udvaranja.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.