KUPILI KUĆU, A ONDA IM STIGLO NEOBIČNO PISMO: Spominju se TAJNE SOBE, jezivo je
ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@mekalshan

STRAŠNO!!!

KUPILI KUĆU, A ONDA IM STIGLO NEOBIČNO PISMO: Spominju se TAJNE SOBE, jezivo je

Kortni i Met su nakon čitanja, počeli da obilaze svoju ogromnu kuću u nadi da se tajne sobe iz pisma zaista i nalaze u njoj

Objavljeno:

Nakon kupovine kuće stare 130 godina, par iz Amerike, Kortni i Met pronašli su skrivene sobe i razna skrovišta, zahvaljujući neočekivanoj poruci poslednjeg preživelog člana porodice koja je prethodno živela u kući.

- Dobili smo pismo naslovljeno na "kupac"- rekla je Kortni u svom klipu koji je postao viralan sa više od 3,7 miliona pregleda. Onda je otvorila pismo i pred kamerom počela da čita ono što je u njemu napisano.

- Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koji je nekada posedovao kuću i u njoj sam odrastao. Želeo bih da vam kažem o tajnim sobama i o nekoliko stvari koje možda niste znali kada ste kupili kuću - stoji u pismu.

Dalje u pismu, par je obavešten da postoje tri tajne sobe, ukčjučujući i mali odeljak iznad kamina.

Kortni i Met su nakon čitanja, počeli da obilaze svoju ogromnu kuću u nadi da se tajne sobe iz pisma zaista i nalaze u njoj, te su na njihovo iznenađenje, pronašli sve ono što je bilo navedeno u pismu.

Prvo što su pronašli bio je tajni ormarić za piće iznad kamina, koji je bio sklonjen iza kliznog panela sa ogledalom. Sadržao je tonu starih flaša, piva i alkohola, uključujući neotvorene boce francuskog vina iz 1970. godine.

Zatim ih je pismo odvelo do tajne sobe pronađene u zidu kupatila tačno preko puta vrata, koju je Kortni smatrala "daleko najstrašnijom prostorijom". Međutim, kada je par otkrio tu prostoriju, ispostavilo se da je to bio mali prostor u kome je plafon bio jako nizak, te se moglo ući samo puzanjem.

- Pretpostavljam da je ovde verovatno nekada postojala neka soba, ali zaista, to je samo jezivi prostor - rekla je Kortni.

Što se tiče treće sobe, par je otkrio da je to soba u kojoj je u tom trenutku nalazilo puno nameštaja i da trenutno nisu u mogučnosti da joj pristupe.

Korisnici TikToka su ispod ovog videa bili oduševljenin.

"Volim tvoju kuću! Ovo je kao potraga za blagom!", "Ovo je moj bukvalni san! Ljubomorna sam!", bili su neki od komentara.

U sledećim objavama, Kortni i Met su takođe otkrili da su bivši vlasnici kuće ostavili starinski nameštaj i sitnice u kući, uključujući i staru muzičku kutiju.

- O Bože! Svakog dana, novo blago - rekla je Kortni.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.