NA JEZIVOM TAVANU PRONAŠAO NEŠTO ZBOG ČEGA JE ZANEMEO: Ovo nije mogao da zamisli ni u NAJGORIM KOŠMARIMA (FOTO)
Kuća, Foto: Printscreen/Reddit/CatchingWindows

NEVERICA

NA JEZIVOM TAVANU PRONAŠAO NEŠTO ZBOG ČEGA JE ZANEMEO: Ovo nije mogao da zamisli ni u NAJGORIM KOŠMARIMA (FOTO)

Novi vlasnik se tavana dokopao nakon što se jedva provukao kroz malu četvrtastu rupu, pa možete samo zamisliti koliko je pitanja bez odgovora prošlo njegovom glavom tokom početnog šoka

Objavljeno:

Uselili ste u novu kuću i odlučili da istražite što ima na tavanu, ima li potrebe za kakav popravak?

Verovatno se tom idejom poveo i korisnik Redita koji je upisanom pod imenom "CatchingWindows" kog je dočekalo zaista neverovatno iznenađenje, nešto što slutimo da većina vas u životu nije videla.

Otkrio je da se na njegovom tavanu nalazi još jedna - kuća!

Da, prava pravcata kuća, jeziva i istrunula, ali kuća u kojoj su nekada živeli ljudi uz sve što im je bilo nužno - lavabo, wc šolju, vrata, prozore, ormare, sobe...

Novi vlasnik se tavana dokopao nakon što se jedva provukao kroz malu četvrtastu rupu, pa možete samo zamisliti koliko je pitanja bez odgovora prošlo njegovom glavom tokom početnog šoka.

"Kada sam ugledao kuću na tavanu pomislio sam da u njoj stanuje Sotona. Uostalom, na tavanu je ujedno bilo i nepodnošljivo vruće", napisao je taj korisnik Redita.

Spomenuti korisnik nije naveo gde je kupio tu kuću, sigurno iz razloga da zaštiti svoju privatnost, ali je radoznalima ipak pojasnio kako je ta kuća dospela na tavan.

"Ovako kaže priča. Izgleda da je to nekada bila trgovina naziva Karlova prodavnica, dvospratnica, pa su njeni vlasnici žieveli na spratu. Kasnije je pretvorena u crkvu visokog krova, pa pretpostavljam da se novi vlasnici nisu hteli zamarati rušenjem i samo nastavili graditi oko postojećeg", napisao je.

Korisnik nadimka "CatchingWindows" šokantno je otkriće predstavio na Reditu još pre tri godine, ali je ovih dana napokon postavio još fotografija.

Kuća na jezivom tavanu većinu je korisnika Redita podsetila na prizore iz klasičnih horor filmova, pa ne čudi što su pojedini pitali mogu li unajmiti taj dotrajali dom za 666 dolara, ali se i zainteresovali je li novi vlasnik možda na tavanu upoznao klovna po imenu "Pennywise".

"Znaš što? Ma spali ti tu kuću do temelja i unajmi sveštenikada blagoslovi pepeo. To je jedini način", napisao je jedna osoba čija je šala naišla na podršku mnogobrojnih korisnika.

Bonus video:

02:36

MAJKA SLABOVIDA, OTAC PLUĆNI BOLSENIK SA DVE ĆERKE ŽIVE NA GOLOJ ZEMLJI! U trošnoj kućici fali SVEGA sem PESME (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.