BRUKA NA SVADBI! GOSTI SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI ŠTA IM JE U KOSI I PIĆU: Mlada se IZBLAMIRALA, htela da UŠTEDI
Venčanje, Foto: Profimedia

propast

BRUKA NA SVADBI! GOSTI SE ŠOKIRALI KADA SU VIDELI ŠTA IM JE U KOSI I PIĆU: Mlada se IZBLAMIRALA, htela da UŠTEDI

Na Fejsbuku postala viralna priča o jednoj mladi

Objavljeno:

Nije tajna da je venčanje ogroman trošak koji snose mladenci, ali i gosti. Organizatori su nedavno otkrili da su cene venčanja u 2023. godini za 30 odsto veće u odnosu na prošlu, ali i da su parovi počeli da se odriču određenih detalja.

Cilj je da se uštedi, ali pojedine ideje nailaze na oprečne komentare. Tako je na Fejsbuku postala viralna priča o jednoj mladi, koja se odrekla konfeta.

Svi znamo kako izgleda trenutak kad mladenci izlaze iz crkve. Zvanice ih obasipaju cvećem i konfetama, a fotograf sa pomenute svadbe je otkrio sve detalje. Objasnio je da je mlada koristila pire krompir u prahu, te su gosti masovno posipali jedni drugima po glavi instant pire krompir. Dok su pojedini bili zbunjeni, drugi su bili zgroženi, istakao je fotograf.

Pire krompir
Pire krompirfoto: Profimedia

Napisao je da su čestice pire krompira prošle "svuda" i završile na podu, u kosi, odeći i piću gostiju. Dodao je da je pola gostiju "nestalo" kada su mladenci izašli, jer većina nije želela da "znoj upije pire krompir na njihovima licima". "Prah pomešan sa znojem ljudi, stvorio je kašastu smesu i to je bilo urnebesno", napisao je fotograf.

Objava je dobila hiljade komentare i većina ljudi se složila da je ideja "bizarna" i "odvratna". "Šta nije u redu sa njima? Mnogo glupa fora", "Pire krompir kao konfete? Samo da mi je znati gde su to videli", "Ne pamtim kad sam se ovako smejala", "Znoj i pire krompir? Pa veselo", glasili su samo neki od komentara, ali bilo je i onih koji podržavaju ovakav vid štednje.

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.