SARA IZBOLA KOMŠIJU NASMRT, A KAD JE IZAŠLA IZ ZATVORA DOŽIVELA JE NEŠTO NEOČEKIVANO: Šta mislite o OVOME?
Sara Sends, Foto: Printscreen/Twitter/@deadman1942

užas

SARA IZBOLA KOMŠIJU NASMRT, A KAD JE IZAŠLA IZ ZATVORA DOŽIVELA JE NEŠTO NEOČEKIVANO: Šta mislite o OVOME?

Osuđena je na tri i po godine zatvora, ali su brojne majke iz komšiluka prijavile Plisteda i zahvaljujući tome je puštena na uslovno izdržavanje kazne

Objavljeno:

Sara Sends iz Velike Britanije sredinom 2015. godine ubila je svog 77-godišnjeg komšiju Majkla Plisteda. Ona je osuđena na tri i po godine zatvora, ali su sve druge komšije stale u njenu odbanu i priredile joj nezaboravan doček kada je puštena na uslovno izdržavanje kazne.

Razlog za to krije se u motivima ovog ubustva. Sara je 2015. godine čula da njen komšija uznemirava decu na ulici, pre svega dečake.

Ubrzo su stigli i dokazi, kada joj je prijateljica ispričala da je Plisted pokušao da obljubi njenog sina u lokalnoj prodavnici.

Situacija je dodatno eskalirala kada je Sarin sin rekao majci da je „čika Majkl“ pokušao da ga dodiruje i poljubi.

Kada joj je sin sredinom 2015. godine ponovo rekao da ga je Majkl jurio oko zgrade i dobacivao mu da će kad-tad biti njegov, Sara je odlučila da reaguje.

Uzela je kuhinjski nož, otišla na njegova vrata i izbola ga nasmrt. Osuđena je na tri i po godine zatvora, ali su brojne majke iz komšiluka prijavile Plisteda i zahvaljujući tome je puštena na uslovno izdržavanje kazne.

Ubistvo nožem
Ubistvo nožemfoto: Profimedia

„Majke iz kraja priredile su mi nezaboravni doček. Smatrajući da sam heroj čitavog kraja i zaštitnik dece, kao i da sam se žrtvovala u ime svih njih, a za dobrobit dece, poručile su mi da će mi biti doživotno zahvalne. Bila sam ganuta. Ništa lepše nisam doživela“, rekla je Sara za portal San.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.