POPULARNA LEPOTICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM DOMU: Sada je konačno poznata BOLNA ISTINA O NJENOJ SMRTI
Kloi Lav, Foto: printscreen Instagram/chloeloveofficial

STRAVIČNO

POPULARNA LEPOTICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM DOMU: Sada je konačno poznata BOLNA ISTINA O NJENOJ SMRTI

Hitna pomoć je pozvana u njen dom u januaru

Objavljeno:

Model sa sajta za odrasle Babestation Ejmi Gregori (24) pronađena je mrtva u svom domu 2. januara. Istraga smrti lepotice iz Velsa u utorak je potvrdila da je ona sebi oduzela život i da je patila od anksioznosti i depresije, piše Miror.

Njena smrt odmah nakon Nove godine šokirala je porodicu i prijatelje. Ambiciozna i popularna devojka, poznata pod nadimkom Kloi Lav, proslavila se provokativnim snimcima i fotografijama na pomenutom sajtu.

Hitna pomoć je pozvana u njen dom u januaru gde je proglašena mrtvom na licu mesta. Njena majka Karina odala je počast svojoj ćerki i rekla da se nikada neće oporaviti od gubitka.

– Ejmi je bila pametna, ambiciozna, duhovita mlada žena nežnog srca i divnog smeha. Sa 24 godine, Ejmi je iskusila više od većine u njenim godinama. Bila je izdržljiva, snažna i lepa devojka koja je prebrodila mnogo borbi i maksimalno iskoristila svoj kratki život – napisala je ona na društvenim mrežama.

Mrtvozornik Patriša Morgan je potvrdila nalaze istrage.

– Ejmi Luiz Gregori, stara 24 godine, imala je istoriju anksioznosti i depresije. Ejmi je 2. januara otkrivena u svojoj kući. Proglašena je mrtvom na licu mesta – navela je ona.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.