A DA NIJE DELFIN? Zaharova kakvu do sada NISMO VIDELI, oglasila se povodom GORUĆE TEME, slušajte šta je sve REKLA
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

BACILA I FORU

A DA NIJE DELFIN? Zaharova kakvu do sada NISMO VIDELI, oglasila se povodom GORUĆE TEME, slušajte šta je sve REKLA

Ranije je „Njujork tajms“, pozivajući se na izvore u američkoj administraciji, saopštio da su američki zvaničnici saopštili da nisu pronađeni nikakvi dokazi navodne umešanosti ruskih vlasti u napade na gasovode „Severni tok“

Objavljeno:

Amerika i Velika Britanija koriste taktiku kontrolisanog curenja informacija oko eksplozija na gasovodima „Severni tok” i kreiraju agendu koja im je potrebna, napisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na svom telegram kanalu.

„Vašington i London idu dobro utabanim putem korišćenja kontrolisanog curenja podataka u ovom slučaju, formirajući dnevni red koji im je potreban. To je bio slučaj oko Solzberija i Ejmsberija, Navaljnog sa Novičokom... Ali, sigurna sam, istina će pobediti“, naglasila je diplomata.

Ona se našalila da bi u svojim izmišljenim verzijama uzroka incidenta Zapad mogao da otkrije da je gasovod uništio delfin koji je pobegao sa Krima u Ukrajinu.

Severni tok
Severni tok foto: Printscreen/Twitter/@CovertShores

„A jedini dokaz koji ukazuje na umešanost Anglosaksonaca u teroristički napad biće prihvaćena ruta koju je (bivša britanska premijerka) Liz Trus iznela, a koju je sisar koristio, jureći od jedne do druge obale Crnog mora kroz Baltik“, dodala je sa ironijom Zaharova.

Marija Zaharova
Marija Zaharovafoto: Profimedia

Ranije je „Njujork tajms“, pozivajući se na izvore u američkoj administraciji, saopštio da su američki zvaničnici saopštili da nisu pronađeni nikakvi dokazi navodne umešanosti ruskih vlasti u napade na gasovode „Severni tok“, te da novi obaveštajni podaci daju osnova da se pretpostavi da neka proukrajinska grupa stoji iza napada na gasovode.

(Espreso/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.