TELO ŽENE NAĐENO RASKOMADANO U PARKU: Sve jako podseća na slučaj ANE VOLŠ, gugl pretraga osumnjičenog LEDI KRV
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

NESTALA PRE GODINU DANA

TELO ŽENE NAĐENO RASKOMADANO U PARKU: Sve jako podseća na slučaj ANE VOLŠ, gugl pretraga osumnjičenog LEDI KRV

Tokom pretresa automobila osumnjičenog, policija je navodno otkrila rukavice od lateksa, kuhinjski nož i lopatu, kao i krv žrtve

Objavljeno:

Skoro godinu dana nakon što je prijavljen nestanak Felisije Džonson, raskomadani ostaci žene iz Кalifornije pronađeni su u Teksasu, dok je osumnjičeni za njeno ubistvo i dalje na slobodi.

Felisija Džonson posetila je Hjuston prošle godine u potrazi za poslom. Njen nestanak je prijavljen 16. aprila, a prethodno su pronađeni njeni telefon i torbica sa krvlju i blizini lokalnog parka.

Za njeno ubistvo osumnjičen je Čukvubuka Nvobodo (28). On je priveden, ali je ubrzo pušten bez objašnjenja i od tad je njegova lokacija nepoznata.

Prema navodima policije, on je odvezao Felisiju u svoj stan, ubio je i raskomadao. Njeno telo i lične stvari je bacio u park, pokušavajuči da prikrije zločin.

Tokom pretresa automobila osumnjičenog, policija je navodno otkrila rukavice od lateksa, kuhinjski nož i lopatu, kao i krv žrtve.

DNК žene pronađen je i u njegovom stanu. Pretragom internet istorije osumnjičenog otkriveno je da je navodno tražio na Guglu „kako biti serijski ubica“ i „kako planirati ubistvo, a da ne budete uhvaćeni“.

Otac žrtve je nakon identifikacije delova njenog tela rekao da se nada da će ubica biti procesuiran.

„Ovo je prvi deo slagalice koji će omogućiti organima za sprovođenje zakona da rade svoj posao i privedu ubicu pravdi“ rekao je Кevin Džonson.

Podsetimo, Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara je takođe na Guglu pretraživao jezive stvari, među kojima je bilo: 10 načina kako se rešiti mrtvog tela ako baš morate; Identifikacija posmrtnih ostataka; Kako da sprečite telo da se raspadne.

Dok je na saslušanju Brajana Volša sud saopštio da je u podrumu njihove kuće u Kohasetu, u američkoj državi Masačusets pronađen oštećeni krvavi nož.

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.