SVEŠTENIK SNIMAO TROJKU U CRKVI: Kamera ZABELEŽILA sve što je RADIO, isplivao SNIMAK, SKANDALČINA!
Sveštenik Trevis Klark, Foto: Printscreen/youtube/ New York Post

NEVERICA

SVEŠTENIK SNIMAO TROJKU U CRKVI: Kamera ZABELEŽILA sve što je RADIO, isplivao SNIMAK, SKANDALČINA!

Kada su policajci stigli po pozivu prolaznika zatekli su uključenu kameru na stolici

Objavljeno: 18:47h

Katolički sveštenik Trevis Klark (39) iz Luzijane u Americi izjasnio se krivim nakon što je uhvaćen da je snimao trojku koju je imao na oltaru crkve.

Osramoćenog sveštenika na delu je uhvatio slučajni prolaznik koji je uočio da su svetla u crkvi Svetog Petra i Pavla upaljena, iako su bili kasni večernji sati. Kada je provirio kroz prozor video je Klarka polugolog kako uživa u intimnim odnosima sa dve žene koje su bile obučene u korsete i čizme sa visokim potpeticama.

Kada su policajci stigli po pozivu prolaznika zatekli su uključenu kameru na stolici, a pronašli su i razne igračke za odrasle kao i scensko osvetljenje. Žene, po imenu Mindi Dikson i Melisa Čeng, priznale su krivicu u julu ove godine, a ceo nemili događaj odigrao se u septembru 2020. godine.

Svaka od njih je osuđena na dve godine uslovne i pošteđene su zatvorske kazne. Klarkovo hapšenje šokiralo je njegovu kongregaciju, nadbiskupiju i zajednicu njihovog grada.

Klark je osuđen na uslovnu trogodišnju kaznu i kaznu od 1.000 dolara, navodi advokat. Oltar je spaljen posle ovog incidenta, a Klark je morao da plati restituciju od 8.000 dolara crkvi.

- Njegovo nepristojno ponašanje je bilo žalosno. Njegovo skrnavljenje oltara u crkvi bilo je demonsko, rekao je tada nadbiskup crkve.

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.