U OVOM RAZGOVORU MAJKE I SINA MNOGI ĆE SE PRONAĆI: Otac ih je PRISLUŠKIVAO, ono što je čuo ostavilo ga je u SUZAMA!
Porodica, Foto: Profimedia

da se naježiš!

U OVOM RAZGOVORU MAJKE I SINA MNOGI ĆE SE PRONAĆI: Otac ih je PRISLUŠKIVAO, ono što je čuo ostavilo ga je u SUZAMA!

Ulazeći na vrata da pozdravi sina otac obrisa suzu i pročisti grlo, a sin ugledavši oca pade mu u zagrljaj

Objavljeno:

Otac se jedne večeri vraćao s posla i čuo je kako njegova supruga objašnjava nešto njihovom najmlađem sinu. Majka je čula razgovor dece dok su se igrali

Sva deca su pričala o tome kako su im očevi šefovi, kako imaju lepa radna mesta. Kada su pitali njenog sina, on je tužno odgovorio da je njegov otac običan radnik. Zato je supruga odlučila da pred spavanje objasni neke stvari dečaku.

Rekla je svom mališanu da je njegov otac običan radnik, ali da on mora da razume šta to znači. Tvoj tata puno radi, dolazi kući kasno, umoran i prljav, a šefovi imaju lepa odela, lepe stolice i stolove i dolaze kući čisti, sve je to tačno.

Otac i sin
Otac i sinfoto: Profimedia

Ipak, treba da znaš da sve to što tokom dana šefovi isplaniraju da se uradi ostvaruju obični radnici poput tvog tate. Kada šefovi ne bi došli na posao ceo proces proizvodnje bi i dalje tekao, ali kada ljudi poput tvog tate ne bi radili, ceo proces bi stao.

Ulazeći na vrata da pozdravi sina otac obrisa suzu i pročisti grlo, a sin ugledavši oca pade mu u zagrljaj. „Ćao tata, ponosan sam što sam tvoj sin, jer ti si jedan od onih ljudi, važnih ljudi, koji rade velike poslove.“

(Espreso / Najžena, Lana Vidović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.