ŠTA LI SE DOGODILO PRVOM VLASNIKU? Bizaran oglas za prodaju KOVČEGA uznemirio narod, da li je ovo MOGUĆE? (FOTO)
Kovčeg, Foto: RINA

NEVERICA

ŠTA LI SE DOGODILO PRVOM VLASNIKU? Bizaran oglas za prodaju KOVČEGA uznemirio narod, da li je ovo MOGUĆE? (FOTO)

Razni oglasi postoje na sajtovima i društvenim mrežama danas, ali jedan koji se pojavio na Tviteru uznemirio je ljude u potpunosti

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se nesvakidašnji oglas u kojem stoji da se prodaju polovni kovčezi!

Razni oglasi postoje na sajtovima i društvenim mrežama danas, ali jedan koji se pojavio na Tviteru uznemirio je ljude u potpunosti. Pojavio se oglas na kojem se prodaju POLOVNI kovčezi, piše "Indiatimes". Samo jedno pitanje su nametnuli korisnici društvenih mreža kao ključno - "Šta se dogodilo prvom vlasniku tog kovčega?"

Polovnu robu svi kupujemo s vremena na vreme, na taj način štedimo novac da ne bi plaćali pune cene namirnica i proizvoda koji su sve skuplji iz dana u dan usled velike inflacije zbog okolnosti koje potresaju ceo svet. Dosad smo viđali "šaljive" oglase polovne robe gde se prodaju korišćene četkice za zube, donji veš... Ali ovaj oglas gde se prodaju polovni kovčezi skroz je uznemirio ljude, a navodno postoji i objašnjenje za to. Navodno ovi kovčezi su služili za transport do pogrebnog preduzeća.

Na pomenutom oglasi stoji kontakt telefon i veliki broj kovčega u jednoj prostoriji. Ime firme koja prodaje kovčege se ne vidi nigde na pomenutoj fotografiji. Raznorazni komentari su se pojavili na društvenim mrežama.

"Šta se dogodilo prvom korisniku?"; "Da li je istina da ste uzeli nazad ove kovčege nakon sahrane?"; "Kako su postali polovni?"; "Načuo sam da se kradu kovčezi nakon završene sahrane, ali nisam verovao da su te priče istinite", glase samo neki od komentara.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.