HOROR U PROGRAMU UŽIVO: Novinar pristao da ga IZBODU kroz PANCIR, a onda je sve pošlo naopako (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Eksperiment sa nožem pošao po zlu, Foto: printscreen Youtube/Inside Edition

UŽASNO

HOROR U PROGRAMU UŽIVO: Novinar pristao da ga IZBODU kroz PANCIR, a onda je sve pošlo naopako (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

– Ubošćete me sa ovim? – pitao je novinar

Objavljeno:

Izraelski novinar koji je testirao pancir “otporan na noževe” izboden je tokom demonstracije uživo na televiziji.

Dok je 2016. izveštavao za izraelski Kanal 1, Eitam Lahover je razgovarao sa čovekom koji je hvalio svoj proizvod rečima da može da zaustavi “nož komandosa”. Iako se plašio te ideje, Eitam je ipak pristao da bude ljudsko zamorče.

– Ovo je nož za komandose, koji koriste vojske širom sveta, veoma je jak i napravljen od čelika. Demonstriraćemo šta bi bilo da vas ubode – čuje se kako govori čovek sa nožem.

– Ubošćete me sa ovim? – pitao je novinar.

– Nemate o čemu da brinete, veoma smo sigurni u naš proizvod. Ovaj proizvod može da zaštiti od noževa jačih od ovog. Mogu li? Ne plašite se, ako se nešto desi, ja sam tu – ohrabrivao ga je prodavac pancira.

Čovek je započeo demonstracije i više puta je ubo Eitama u leđa. Sve je bilo u redu dok nije promašio zaštitni deo prsluka prilikom uboda. Drugim rečima, nož je prošao kroz kožu.

Nož je prodro kroz slabu tačku pancira i srećom naneo samo površinsku ubodnu ranu na Eitamu. Nakon incidenta morao je na ušivanje i zadio je nekoliko šavova pre nego što je otpušten iz bolnice.

Janiv Montakijo, potpredsednik kompanije koja proizvodi prsluk, rekao je za izraelsku televiziju da je Eitam greškom izboden u deo prsluka koji nije imao zaštitni materijal.

(Espreso/Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.