ŽIVOT ILI DRAMA? Majka 12 godina NOSILA CRNINU za sinom, a onda je primila ŠOKANTAN POZIV
Baba, Foto: Profimedia

sudbina

ŽIVOT ILI DRAMA? Majka 12 godina NOSILA CRNINU za sinom, a onda je primila ŠOKANTAN POZIV

Već ga je odavno “oplakala” kada je 19. decembra primila telefonski poziv

Objavljeno:

Majka iz Škotske koja je mislila da je njen sin mrtav nakon što je nestao pre više od deset godina, doživela je “božićno čudo” kada su joj javili da je živ.

Džojs Kertis je verovala da je Nikolas preminuo jer ga nije videla niti čula bilo šta od njega još od 2010. godine. Poslednje što je znala je da on stopira po Francuskoj i Španiji, dok je za vreme pandemije strahovala da se razboleo i izgubio život, piše Dejli mejl.

Već ga je odavno “oplakala” kada je 19. decembra primila telefonski poziv u kojem joj je rečeno da je on živ i da se nalazi u bolnici na jugu Francuske.

Baba
Babafoto: Profimedia

– Ne mogu da verujem. Mislila sam da je zbog kovidom i svega što se dešavalo mrtav. Tugovala sam za njim. Kada su me zvali da kažu da je živ bila sam u šoku. Sve što sam mogla je da plačem ceo dan. To mi je ulepšalo Božić, pogotovo otkako je moj muž umro u junu – rekla je ona u videu objavljenom na Fejsbuku.

Nikolas je sredinom 2000-ih napustio svoj rodni grad Glazgov da bi proputovao Evropu nakon što je izgubio posao stolara. Rekao je majci da je stopirao i Džojs veruje da je neko vreme proveo živeći ba ulicama Pariza. Odlučila je da prijavi njegov nestanak 2009. jer se jako dugo nije čula sa njim.

Godinu dana kasnije, Džojs je kontaktirao britanski konzulat u Parizu da je obavesti da je Nikolas primljen u bolnicu u Francuskoj. Odmah je odletela da ga poseti sa svojim mužem, ali je to bio poslednji put da ga je videla u toj deceniji.

– Dobila sam pismo 2010. da je Nikolas u bolnici u Francuskoj. Tada se već neko vreme vodio kao nestao. Već sam prijavila da je nestao ovde u Glazgovu prethodne godine nakon što godinama nisam čula ništa od njega. Ja i moj muž smo otišli ​​da ga posetimo i bilo je tako lepo videti ga. Vratili smo ga kući, ali iz nekog razloga, ne znam zašto, jednostavno je ponovo nestao – kazala je Džojs.

Pariz
Parizfoto: Profimedia

Majka onda dodaje da joj je rečeno da će Nikolas biti poslat let kada se oporavi, kao i da ga je čekala kod kuće.

– Kada sam bila u poseti kod njega u Francuskoj, kupila sam mu cipele i druge stvari kako bi imao odeću za putovanje kući. Čekao sam na poslu. Ali nikad nije stigao kući. Sećam se da je tog dana padala kiša. Zvala sam sve aerodrome da vidim da li se ukrcao na let, ali nije bilo ništa od toga. Nikad više ništa nismo čuli. To je bilo poslednje što sam čula od njega do ponedeljka – objasnila je majka.

Džojs je primila šokantnu vest da je njen sin živ kada ju je britanski konzulat kontaktirao po drugi, ponovo joj rekavši da je primljen u francusku bolnicu.

Glazgov
Glazgovfoto: EPA-EFE/ PATRICK PIECIUN

– Razgovarala sam sa njim telefonom. Izgleda zdravo. Pitala sam ga, “Dolaziš li kući Niki?”, a on je rekao “Da”. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je sve prošao. Samo želim da ga dovedem kući – kazala je ona.

Džojs se sada sprema za put do Francuske, ali kaže da još uvek ne želi previše da se nada sve dok ne vidi svog sina.

(Espreso/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.