ŽENA POSTALA HIT NA TIKTOK-U: Kažu joj da liči na jednog POZNATOG JUNAKA, a ona im ovako ODGOVARA (VIDEO)
Samanta, Foto: PrintScreen/ TikTok/ sam.mcnab

hit

ŽENA POSTALA HIT NA TIKTOK-U: Kažu joj da liči na jednog POZNATOG JUNAKA, a ona im ovako ODGOVARA (VIDEO)

Samanta (21) iz Njujorka ima prepoznatljivu pozu raširenih očiju, praznog pogleda u kameru, što ostavlja zapanjene onlajn korisnike i skuplja milione pregleda po video zapisu

Objavljeno:

Ima ogromne oči i svi joj govore da izgleda kao lik iz Gospodara prstenova. Devojka je privukla pažnju zbog svojih neobično velikih očiju, piše portal The Sun.

Samanta MekNab (21) iz Njujorka ima prepoznatljivu pozu raširenih očiju, praznog pogleda u kameru, što ostavlja zapanjene onlajn korisnike i skuplja milione pregleda po video zapisu.

- Gotovo da nema ničega što nisam čula. Govore mi svakakve ludosti o tome na koga ličim ili kako izgledam, od likova Tima Burtona, buba, Nicole Richie, Mr. Beana, Golluma, likova iz crtaća. Mnogi obično misle da imam problema sa štitnom žlezdom ili Gravesovu bolest, što nemam - kaže Samanta.

@sam.mcnab

idk why this is a trend. but it invloves eyes so yk i had to hop on it.

♬ original sound - WARRIORSCENTRAL2

Velike oči su joj samo u genima. 21-godišnjakinja često pronalazi zabavu u svojoj jedinstvenoj crti lica.

Njen najpopularniji video na društvenim mrežama niz je kratkih isečaka u kojima bulji u kameru, a koji je pogledan 22 miliona puta sa 2,4 miliona lajkova.

- Ovako me mama gledala kad bih se loše ponašao u javnosti - neki su od komentara.

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me - .

- Slatka kći Mr. Beana - napisao je jedan od korisnika Tik Toka.

McNab mnoge komentare smatra prilično smešnima.

- Čak i ja mislim da stvari koje mogu učiniti sa svojim očima i način na koji izgledam mogu biti čudne i pomalo zastrašujuće, ali drugi to vole - ističe devojka.

Ona sada prima poruke i od drugih žena i devojaka koje imaju sličan izgled očiju i zbog toga su bile maltretirane ili ismejavane. Ali McNab često govori da im njeni video zapisi pomažu da izgrade samopouzdanje koje im je potrebno.

- To je za mene najveća nagrada. Kažem im da volim imati tu jedinstvenu stvar na sebi koja mi omogućuje da se ističem na dobar način pa zašto to ne prihvatiti? - kaže ona.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.